Skocz do zawartości

[Kupię program] Pomocnik do harvestu

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Znacie jakiś program który wykonywał by nast. zadania:

Wskazuje katalog w którym znajduje się np. 50 plików txt, który każdy ma po 1mln linków.

Program we własnym zakresie eliminuje duplikaty, i skraca link do domeny...

Piszę bo pewnie jest zapotrzebowanie na taki program... może któryś z programistów napisze, kilka osób kupi więc cena będzie adekwatna do zaoszczędzonego czasu..

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

No raczej nie ma zapotrzebowania. Wiele softów potrafi to zrobić, oczywiście nie na raz ale w 2 krokach.

Przykład GScraper.

No i Twój komputer musi to wytrzymać (wielkość i ilość list).

eM

Edycja:

SB też ma fajne możliwości pracy z listami, trzeba go tylko trochę poznać.

Polecam GSC, bo prosty jak konstrukcja cepa, skuteczny, szybki i tani.

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

SB obsługuje większe listy. Jak widać mało kto o tym wie, kiedyś już to na tym forum pokazywałem :)

GSC

Automatycznie (jest taka opcja przy harveście, aby brał tylko uniki ale nie warto bo zżera zasoby).

Robisz harvest.

Następnie wgrywasz wszystkie listy na raz (jeśli dużo list i dużo linków komp może nie wytrzymać, kwestia sprzetu, ale można przecież kilka na raz) i wybierasz akcje do zrobienia w dolnym pasku.

krok 1 - usuwasz duplikaty

krok 2 - ucinasz

lista opcji jest długa, nie korzystałeś nigdy?

i już.

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

SB też ma fajne możliwości pracy z listami, trzeba go tylko trochę poznać.

Scrapebox obsługuje tylko do mln.

Scrapebox 2 też ma ograniczenie? Jak się nie mylę, to umożliwiał wielokrotny wybór plików.

50 plików txt, który każdy ma po 1mln linków.

Do tego trzeba dużo RAMu :)

Pod konsolą na linuxie zrobisz to w kilku krokach, a możesz skleić w skrypt, bashowe programiki mają nieporównywalnie większą wydajność od windowsowych okienek.

nihil fit sine causa

A może znacie coś takiego, że po kliknięciu START topy mi się same zapełnią? Tak sobie myślę, że fajne by to było, ale nie wiem dlaczego jeszcze nikt na to nie wpadł.

może któryś z programistów napisze, kilka osób kupi więc cena będzie adekwatna

Ja płacę każdą!

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

A może znacie coś takiego, że po kliknięciu START topy mi się same zapełnią?

eeeeeeeejj, to by było to!

A schodząc na ziemię, to zabiliście mnie tymi ilościami np 20 mln :zdziwko:

Widzę, że nawet się nie zbliżam do Waszego levelu, ostatnio się jarałem wynikami 300-400k :)

Widzę, że cza odstawić Selka, SB i inne badziewia i kupić GScraper.

ricco-banner.png

Program we własnym zakresie eliminuje duplikaty, i skraca link do domeny...

GSA poradzi sobie z kasowaniem duplikatów w wielu plikach, Gscpraer przy duzej ilosci adresów np 20mln potrzebuje bardzo dużo ramu bo wczytuje wszystko do pamieci, GSA robi to na bierząco wiec 50 plikow i po 4mln zmieli bez problemu jesli chodzi o odsianie duplikatów

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności