Skocz do zawartości

Co się stało

neversoft

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Moja strona www.pruchna.com.pl pod hasłem pruchna w Google była na 3 pozycji wczoraj wieczorem. Dziś sprawdzam i nie ma jej w pierwszych 100 wynikach! Co się stało? może mi ktoś powiedziec? Nie stosowałęm żadnych metod oszukujących wyszukiwarki chyba że nie świadomie. Gdy sprawdzam czy jest zindeksowana to pokazuje się że tak

Moim zdaniem na razie nie ma sie czym przejmowac.

Jedna z moich stronek tez bez wyraznego powodu wyleciala z tego DC https://72.14.221.104/ na dwa slowa kluczowe. Na wszystkich innych jest ok, wiec na razie mysle, ze wszystko wroci do normy.

Przeszukaj forum, byly juz podobne przypadki, ze domeny bez wyraznego powodu nagle wylatywaly z google, a po chwili tj. od kilku godzin, do 2 tygodni wracaly na swoje miejsce jakby nigdy nic.

Już jest ok wróciło na 5 pozycję

gdyby jutro znowu spadła postaraj się nie zakładać nowego tematu, to że wróciła na miejsce, na pewno nie jest spowodowane tym że przestraszyłeś adminów Google swoim postem :mega_shok:

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

"Może skończył się Fresh Site Bonus"

Zauważyliście Fresh Site Bonus na swoich stronach? Ja mam ich kilka i na żadnej nie widzę różnicy po kilku miesiącach, nawet po pół roku i zastanawia mnie czy w przypadku każdej strony on występuje.

...zastanawia mnie czy w przypadku każdej strony on występuje.

FSB jest zależny od wielu rzeczy.. Bradzo często zależny jest od trudności frazy. Można zniwelować objaw FSB linkując dość intensywnie.

FSB nie jest zjawiskeim stałym - może być mało widoczny lub wcale...

Było na forum.. :puknijsie:

Problem opisany przez neversoft nie ma nic wspolnego z FSB.

Podczas update bardzo czesto Googiel wraca do starych zawartości baz. Efektem tego widzimy np. kopie stron z 6 miesiecy wczesniej albo i starsze... W zwiazku z tym brakuje tam (w bazach G) też linków do nas - okresowo spadają pozycje lub przenajmniej wahają sie, brakuje też stron postawionych w tym okresie - dlatego też strony 'pruchna' nie było w wynikach przez dzien lub dwa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności