Skocz do zawartości

Linki z profili i artykułów k2 nie rankują

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

telepraca

kilka artykułów, wikipedia, i martwy serwis w top10

praca zdalna

kilka artykułów, kategorie mocnych serwisów, wikipedia, i martwy serwis w top10

praca online

mało znaczące serwisy, miałem w top2 przez 2 miesiące swój serwis, teraz troszkę spadł

praca przez internet

tu konkurencja trochę większa

ogólnie na frazy pozycjonowałem inny swój serwis i wydaje mi się że frazy nie są ciężkie, przynajmniej top100 :P

//

daje czadu.

przymajmniej dobrze indeksuje

przymajmniej dobrze indeksuje

Zdradzę Tobie kolejną tajemną wiedzę, fakt ze w indeksie jest strona z linkami czy linkiem w cale nie znaczy, że Google ten link zliczyło. To raz. Jest jeszcze 2,3,4.

Indeksuj tak dalej a cale PiO będzie handlwoć Twoimi listami :D

Kiedyś na PiO był taki użytkownik Gerdy dodawał do Wordpress artykuły SEOcatem, był na tyle leniwy, że wszędzie jako autor dawał login Gerdi. Wystarczyło sharwestowac WP tą nazwa użytkownika :D

mówiłem Ci że pozycjonowałem na te frazy swój inny serwis i znam trudność tych fraz

po za tym top100 to chyba nie jest tak dużo

//

Google ten link zliczyło

no wiem, jest teoria że bot musi przejść przez link 3 razy żeby został zliczony, ale z drugiej strony jakie zastosowanie miały by wtedy rotacyjne SWL

Przeprowadziłem mały test na dwóch stronach.

Faktycznie mały a tak swoją drogą - nie potrafisz nawet wrzucić porządnie zaspinowanego artykułu do dodawarki a bierzesz się za pozycjonowanie.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności