Skocz do zawartości

Linki z profili i artykułów k2 nie rankują

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
ale powtarzam jako teorię

Kiedyś jak miałem chyba z lat 12 miałem teorie, że dziewczyny z kasy lubią kiedy ich łapie się za cycki. Niestety moja teoria nie wytrzymała nawet pierwszego testu, na dodatek ojciec po raporcie z testowania w dzienniku zlał mi dupsko.

Więc zapamiętaj kolego, o teoriach, tym bardziej nie swoich lepiej nie wspominać przed wielokrotnym potwierdzeniu własnymi testami.

ale powtarzam jako teorię

Kiedyś jak miałem chyba z lat 12 miałem teorie, że dziewczyny z kasy lubią kiedy ich łapie się za cycki. Niestety moja teoria nie wytrzymała nawet pierwszego testu, na dodatek ojciec po raporcie z testowania w dzienniku zlał mi dupsko.

Więc zapamiętaj kolego, o teoriach, tym bardziej nie swoich lepiej nie wspominać przed wielokrotnym potwierdzeniu własnymi testami.

mój kolega też miał podobną teorię w tych sprawach, 99 razy w pysk a raz się uda :)

wielokrotnym potwierdzeniu własnymi testami

no to czemu ludzie piszą tu że musi przejść ponad 4

tak naprawdę nikt tego nie wie do końca

fakt linki nie miały dużej mocy, nie były podlinkowane itp. ale chociaż na jedną frazę powinny dać jakiś efekt

postacią w świecie seo

raczej w kularach żartów na PIO

jest kilka osób które faktycznie pisze coś sensowengo, ale większość..

przyłóż 200k

no właśnie wszyscy na PIO mówią o nie wiem jakiej ilości linków

analizowałem trochę topy na popularne frazy chwilówki, tabletki na odchudzanie itp.

większość stron nie ma linków w ilościach kilkudzieciu tysięcy,

fakt, analizowałem to na ahrefs i majestic a linki można ukryć, ale jednak większość nie

z pewnością ich linki są nieźle dopalone, ale do samej strony docelowej linków nie ma tak dużo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności