Skocz do zawartości

Linki z profili i artykułów k2 nie rankują

s_matysik

Rekomendowane odpowiedzi

co w profilu jest nie tak, to że są dwa linki? jeden chciałem z anchorem

dostałeś odpowiedź na tacy: "first link count" Tak zaspamowałeś swoje google, że się spsuło kompletnie ?

E:

ile razy według Ciebie robot powinien przejść przez linka, żeby go policzył?

Co ta "wiedza" Tobie miałaby dać ??

daj już sobie siana z tym, proszę Cię ... i pozdrów Xanna :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

fakt że i tak warto dopalać, podlinkowywać

ale wiedziałbym ile razy warto nakierowywać boty na np. blasty

Tak, najlepiej e-weblinkiem.

Kurde, chyba jednak ten Xann nie jest taki głupi. Nie dość że jelonki same mu płacą za strzyżenie to jeszcze później zostają jego wyznawcami jak im mózg wypierze tym swlem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

ale wiedziałbym ile razy warto nakierowywać boty na np. blasty

Jedno szkolenie to mało.... Byłeś na szkoleniu u Krzywego?

Zrozum to wiecej szkoleń = wiecej wiedzy

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

No widzisz :) Doszedłeś w końcu do tego, że ktoś Cię wyruchał? :D Musisz to pytanie prelegentowi zadać chyba, bo sam sobie zaprzecza.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

bo sam sobie zaprzecza.

o tym że robot musi przejść około 3 razy to mówił Robert jak nie było Xanna ;)

jego prezentacja była ciekawa i warta pieniędzy :)

A co prezentował? Jak dodać projekt do rumaka?

Sorry, odpadam, idę spać - pytanie retoryczne było :)

Panowie, szkolenie było naprawdę fajne - różne tricki, ciekawe case, sposoby linkowania itp.

Tu pisałem o wpływanie k2 na pozycje, ale blake służnie wykrył mój błąd, że linki z frazą mogły nie być policzone bo były dwa linki na ten sam url

ogólnie szkolenie wszystko mi rozjaśniło, tylko z tym indeksowaniem czy też policzeniem linka przez Google nie jestem pewien ;)

Panowie, szkolenie było naprawdę fajne - różne tricki, ciekawe case, sposoby linkowania

ogólnie szkolenie wszystko mi rozjaśniło

Płaciłeś, czy to było w barterze ? Zdaje się, że znam odpowiedź. Nie musisz mówić :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

pisane ty było też:

nasyć jeszcze bardziej teksty frazami na tych wordpressach, to na pewno zarankujesz

przecież teraz znowu zaczynają działać stare rzeczy, jak tworzy się spreparowane strony przy cloaking'u to też po to żeby nasycić stronę słowami kluczowymi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności