Skocz do zawartości

White press - test mocy linków z portali

it_management

Rekomendowane odpowiedzi

Jednym słowem linki są przepłacone, 50 pln to max za link pozycjonujący, nie mylić z artykułem sponsorowanym na poczytnym blogu.

A Whitepress to niby co? Tam się właśnie kupuje artykuły sponsorowane na poczytnych blogach / portalach, co miałeś zresztą napisane w założeniach testu :) 

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cały system WP i jego wykonanie jest oki, zrobione w/g mnie za********e...

Widać że te stronki co są w bazie jak by zostały "naznaczone" i już tak nie dają mocy jak kiedyś. Albo na moc linka mają wplyw trochę inne czynniki.

własnie nie... mam klinta do ktorego dodałem około 100-150 artów i mam wzrost w analitics 3-4 % ( cena publikacji arta od 50 zł do 200 zł ) mozna latwo policzyć ile z mnie ten wzrost kilka % kosztował.

Cały system WP i jego wykonanie jest oki, zrobione w/g mnie za********e...

Widać że te stronki co są w bazie jak by zostały "naznaczone" i już tak nie dają mocy jak kiedyś. Albo na moc linka mają wplyw trochę inne czynniki.

Tez sie zgadzam co do całego WP i artykułów jakie zlecałem są super , a jednocześnie niestety potwierdzam to co napisałeś na blogu.

Pożyczki na każdą okazje - TanieChwilowki.net

@djurek gdyby te zakupione przez Ciebie artykuły były szerowane w social mediach, lajkowane (czytaj czysty content marketing a nie precel na dobrym portalu) oraz komentowane na stronie artykułu, to myslisz że wyniki tego linkowania byłyby inne? Bo moim zdaniem tak.

mhhh... na tym etapie nie przeceniał bym wpływu social mediów na wartość i moc linka.

Co do naturalnych linków do artów to w PL , nie ma aż takiej kultury linkowania ciekawych rzeczy z od siebie z www/bloga ;-) trochę w sumie dzięki social media. Ludzie wola podshrerować niz podlinkować ( szybciej i efek ten sam )

Moj art o wspomniany wczesnije o upadku CM ma https://prntscr.com/7rqhh7. Myślisz że mam przez to topy? 

@djurek myślę, że nie masz topów. To co pokazałeś, to same sociale bezpośrednio na stronie artykułu na Twojej stronie, ale to nie to co mam na myśli i na pewno nie w takich ilościach (za mało). Myślę, że gdyby odnieśli się do tego Twojego arta znani blogerzy z seo sceny PL, powiedzmy 30 osób by opisało Twoj art i dało link do Ciebie, a następnie urle ze stron tych blogerów z odnośnikiem do Ciebie były szerowane i komentowane na kazdym blogu z osobna, uważam że topy by były.

Znani blogerzy ;-) nie ma ich 30-ty tylko maks 8-10 ( wy listuj ich to może podbije po linka ).

Mówisz takie oczywistości, chyba nie znając specyfikacji publikacji w whitepress.

z whitepress nie korzystam, rok temu się bawiłem chwilę, koszty za wysokie w stosunku do efektów jakie uzyskiwałem. 

Mówię to co widzę w wynikach i z testów jakie przeprowadziłem, ale ok, powodzenia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności