Skocz do zawartości

Im więcej zapleczówek, tym wyższe pozycje w google?

marcin071

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeśli mówimy o sklepach, brandowych stronach docelowych to w tym przypadku co raz bardzie zaczyna liczyć się jakość a nie ilość, sygnały społecznościowe, obecność linka do docelowej w określonych lokalizacjach, inne.

Co nie znaczy, że jedno mocne "ala" zaplecze nie można przeskoczyć 2000 geretyków, ale algo wyraźnie podąża w tym kierunku.

Jeśli chodzi o szybkę TOPy na stronę sprzedażową, PP, inne dochodowe branży to może być i duża ilość generowanych zapleczy. Taka samą moc maj publiczne miejscówki, więc stawianie takich zaplecz trocha mija się z celem jeśli wiesz jak uzyskać podobne linki nie na swoich stronach www.

sygnały społecznościowe? Na pozycje nie ma wpływu, jedynie na zaufanie

Tak Xann na szkoleniu opowiadał?

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Już kiedyś na ten temat SzlafRock prowadziliśmy dyskusje. suma sumarum nie byles wstanie wykazac ze sociale maja jakikolwiek wplyw na pozycje .

Testy ktory pokazuje ze nie maja : tworzymy kilka stron na wymyslane frazy linkujemy z fejsa czy twittera ... topow brak

nie napisałem ze sygnały z społecznościuwek rankuja. Więc błagam nie zaczynajcie kolejne jałowej dyskusji

s_matusi mam do Ciebie prośbę nie dyskutuj zemną o SEO w swoim wydaniu i szkoleniach, za bardzo cenie sobie zdrowie psychiczne.

p,s a najlepiej nie dyskutuj w ogóle, w profilu włącz opcje ignoruj posty wpisujac mój login

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności