Skocz do zawartości

Im więcej zapleczówek, tym wyższe pozycje w google?

marcin071

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

wszystkie topy na sensowne frazy w Polsce zrobione linkami zagranicznymi.

Pewnie piszesz o zapleczu bo ja bym chyba nie ryzykował linków zagranicznych dla docelowej. Jest prawdopodobieństwo dość znaczne, że google za jakiś czas dobierze się do tego, wysyłając wszystkich w filtry za nienaturalne (zagraniczne) linkowanie.

Jest prawdopodobieństwo dość znaczne, że google za jakiś czas dobierze się do tego, wysyłając wszystkich w filtry za nienaturalne (zagraniczne) linkowanie.

Dlaczego tak sądzisz ?

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

uzna linki zgraniczne za mało naturalne biorąc pod uwagę inny język.

sądząc po wynikach w serp, to raczej uznaje linkowaną stronę za wybitną, skoro jest cytowana na całym świecie :lol:

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

wszystkie topy na sensowne frazy w Polsce zrobione linkami zagranicznymi.

Pewnie piszesz o zapleczu bo ja bym chyba nie ryzykował linków zagranicznych dla docelowej. Jest prawdopodobieństwo dość znaczne, że google za jakiś czas dobierze się do tego, wysyłając wszystkich w filtry za nienaturalne (zagraniczne) linkowanie.

Ja mam kilku dosłownie ale zawsze, klientów z zagranicy. To jeśli oni napiszą o moich usługach na swoich blogach w rodzimych krajach i w rodzimym języku, to że niby spam? :)

ricco-banner.png

CocaCola - to może być lubiana tylko w USA, a Chińczykowi i Kazachowi to już nie wolno ? Myślisz, ze google umie czytać i rozróżnia tematykę ?

E:

jakiś Belg ma na na forum w języku flamandzkim polecać jakiś np. kredyt na serwisie polskim?

bo a) to bank polsko-flamandzki ? B) mają tam najtaniej na całym świecie c) ...

Czemu nie ?

Nie obraź się arczer, ale to totalna bzdura jest.

Kolejny przykład Ci podam - znam Czechów, Słowaków, Ukraińców i Ruskich, którzy kupują w Polsce - polskie spółki, w ogóle osoby prawne. Takich usług i produktów jest milion. Dlaczego by nie mieli napisać na swoich blogach i stronach o tym? :)

ricco-banner.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności