Skocz do zawartości

Im więcej zapleczówek, tym wyższe pozycje w google?

marcin071

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 40
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czemu jakiś Belg ma na na forum w języku flamandzkim polecać jakiś np. kredyt na serwisie polskim? I ok, kilka linków jako ciekawostka może być ale już większa ilość, z różnych krajów to zakrawa na nienaturalność.

To zdefiniuj i wytłumacz mi w takim razie na czym polega "naturalność" linków i jak wygląda link "nienaturalny"...

cóż zrobić że 100K chińskich internautów polubiło moją stronę tak bardzo że nauczyli się chwalić ja w języku polskim :)

Nic nie robić, tylko się cieszyć... :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

jak wygląda link "nienaturalny"...

tego nawet nie wie google kiedy uzna jakiś typ linków za nienaturalny ale to tylko kwestia czasu. Dlatego staram się minimalizować ryzyko, siedziałem w filtrze, jestem na cezurowanym. Od tamtej pory udaje mi się jednak wspinać po serpach ostrożnie linkując. Przekonaliście mnie jednak, że zagraniczne linki działają, może nawet skorzystam z tej wiedzy, dzięki za podzielenie się nią.

może nawet skorzystam z tej wiedzy

Jak nie jesteś przekonany to lepiej nie.

Ale czy coś zabrania zrobienia nowej strony i przetestowania co jest prawdą?

eM

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

jak wygląda link "nienaturalny"...

tego nawet nie wie google kiedy uzna jakiś typ linków za nienaturalny ale to tylko kwestia czasu. Dlatego staram się minimalizować ryzyko, siedziałem w filtrze, jestem na cezurowanym. Od tamtej pory udaje mi się jednak wspinać po serpach ostrożnie linkując. Przekonaliście mnie jednak, że zagraniczne linki działają, może nawet skorzystam z tej wiedzy, dzięki za podzielenie się nią.

Chyba (a raczej na pewno) mnie nie zrozumiałeś/nie wyraziłem się jasno... Na linkowanie patrzę na zasadzie: dobre/złe, skuteczne/nieskuteczne, pomaga/szkodzi... "Naturalność" pozostawiam Matce Naturze i naturystom. :)

VEX Media - w przygotowaniu.

Mój płatny katalog SEO - w przygotowaniu.

Online-24.pl - w przygotowaniu.

Algorytm jest zmieniany wprost proporcjonalnie do spadków giełdowych G. Dlatego nie wiadomo, google może się przyczepić także do np. chińskich linków.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności