Skocz do zawartości

WORDPRESS.COM ban za banem a za banem ban.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 35
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

WP.com ma określone parametry jeśli chodzi o zakładanie kont, można założyć bardzo duża ilość z 1IP i wszystkie będą stać nawet spamowane z automatów najgorszą treścia

Bardzo łatwo powiązać automatycznie PC pomimo zmiany IP, czyszczenia przeglądarki, jej zmiany etc.

@Konik^Morski że niby jak, bo mnie ciekawi co twoim zdaniem identyfikuje Komputer z zewnątrz ?

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

@Trotyl ciągle mówimy o idetyfikacji PC, cookies znika po czyszczeni przeglądarki a drugi przykład z technika canvas ma jakieś wytłumaczenie ale ja obstawiam że @Konik^Morski myśli o czymś innym :D

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

@Konik^Morski myśli o czymś innym

Nooo :D

E:

@Konik^Morski że niby jak, bo mnie ciekawi co twoim zdaniem identyfikuje Komputer z zewnątrz ?

Napisz na priv, to Ci powiem. Nie będę tu pisał, ze względu na dobro tego forum (multi-multi) :)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Ja przez Zennoposter zakładam konta i takich problemów nie mam. Co prawda nie aż w takiej ilości. 

Nic nie straciłeś duchu, ja sprawdziłem jakiś czas temu ten TURBO SOFT i użytkownikiem softu nie zostałem, zostałem przy swoich rozwiązaniach. Nie mówię, że coś z nim jest nie halo, natomiast są dużo lepsze rozwiązania. 

ricco-banner.png

@Dobrze jest też wiedzieć o tym, że wykrywanie ...

dokładnie, jednak nie tylko to każda przeglądarka ma swojego foota https://panopticlick[.]eff[.]org/- od lat  to stosują - se zobacz jaki jesteś oryginalny...

mój manifest: bądź losowy

ps.

panopticlick: Your browser fingerprint appears to be unique among the 5,825,690 tested so far. :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności