Skocz do zawartości

[Szukam] Pracy w dziale e-marketingu - specjalista ds. SEO Łódź

MKucinski

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam pracy w e-marketingu ze szczególnym naciskiem na SEO. Od 2011 roku moje doświadczenie zawodowe jest bezpośrednio związane z szeroko rozumianym SEO - począwszy od pozycjonowania małych i średnich przedsiębiorstw, kończąc na dużych kampaniach black hatowych w branży erotycznej.

Doskonale znam większość obecnych programów SEO, głównie moją pracę opieram o GSA, do którego potrafię pisać własne silniki.

Potrafię opracować i wdrożyć indywidualną strategię pozycjonowania dla każdego przypadku.

Świetnie sprawdzę się zarówno jako specjalista ds. SEO pozycjonujący zdobywanych przez firmę klientów, jak i osoba odpowiedzialna za sprowadzenie ruchu z wyszukiwarki do sklepu internetowego czy dużego portalu, w czym również mam doświadczenie.

Od 2012 prowadzę własną firmę, skupiając się głównie na programach partnerskich. Od jakiegoś czasu jednak zajmowanie się wszystkim samemu zaczyna wykraczać ponad moje siły i z tego powodu szukam stabilnego zatrudnienia w firmie. Również praca w domu, która dla wielu wydaje się być spełnieniem marzeń freelancera nie jest odpowiednią formą dla mnie i chętnie przeniosę się do biura.

Jak wspomniałem - mam zarejestrowaną DG, więc jest możliwość zatrudnienia mnie w ramach kontraktu, rozważam jednak zawieszenie DG wraz z końcem czerwca.

Pełne CV oraz - jeżeli będzie wymagany - list motywacyjny przesyłam mailem. O kontakt proszę na kucinski.m@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności