Skocz do zawartości

Nowy, zadbany katalog- moderowany

cashmajster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Postanowiłem przedstawić Wam mój nowy katalog stron z pr= 3.

Katalog wymaga umieszczenia linku innej mojej strony.

Wszystkich chętnych na wymianę linkową (aby wasz link pokazywał się na kazdej podstronie i stronie głównej) zapraszam do pisania na gg: 8211119 oraz email: cashmajster@gmail.com

A więc zobacz mój: Katalog. Za wszelką ocenę dziękuję!

Case study jak pozyskać więcej leadów

Witaj cashmajster,

katalog spox ... podoba mi sie ale nie licz na link zwrotny bo takich katalogow jak Twoj jest duuuzo.

Mam katalog od 2 lat kilkanascie tysiecy wpisow PR5 (goowno warte) wypozycjonowany na pare fraz ale nie odwaze sie na wymuszenie linka zwrotnego. Jak dojde do pozycji katalogu jeja, qlweba, webwweb to sie zastanowie ale z posrod wymienionych jedynie jeja wymaga a reszta nie. Twoj katalog niczym sie nie wyroznia od pozostalych (bez obrazy) ... jak dla mnie to za wczesnie za malo popularny. Przemysl te linki zwrotne.

...nic nie dzieje się bez przyczyny...

Mam podobne zdanie jak Laki. Dopóki masz obowiązkowy link zwrotny to wielu chętnych nie znajdziesz. Popracuj nad katalogiem, umocnij go i dopiero wtedy pomyśl o wymaganym linku zwrotnym. ;)

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

wszedłem zobaczyłem ... i z powodu linka zwrotnego się nie dopisałem.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

to bedzie jak u informatyka: wysiąść i wsiąść :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wszystko trzebaby wpisywać od nowa

Dlaczego przy rezygnacji z obowiązkowego linka musiałbyś wszystko wpisywać od nowa? Nie wiem jak masz rozwiązaną bazę danych w katalogu, ale według mnie wystarczy zmienić parametry pola odpowiadającego za link zwrotny.

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności