tomus933 Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 (edytowane) ....w sumie to proszę skasować Edytowane 26 Maja 2016 przez tomus933 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 @cyber, ale Tomasz W. to właśnie "Baron internetów".. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 27 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 heh no i strzeliłem gafę chyba pora wyłączyć internet na parę dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPokey / Republiaksportu Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Póki działania SEO prowadzone są niezgodnie z ideą monetyzacji usług GOOGLE , możemy oczekiwać ,że zmiany w algorytmie będą cykliczne Pingwin i Panda to tylko wierzchołek góry lodowej . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Wystrzałowa myśl, zburzyła nasz światopogląd, a co coś drgnęło czy tak posty nabijasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Zniechęcasz człowieka, a ja na przykład chętnie bym poczytał więcej, ponieważ jestem otwarty na nowe idee monetyzacji. 3 Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Dla tego nic nie robiłem a tylko zapytałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Finan Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2016 Póki działania SEO prowadzone są niezgodnie z ideą monetyzacji usług GOOGLE Ja myślałem że zawsze bo google to firma komercyjna więc musi zarabiać. Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qlwik Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 @SPokey / Republiaksportu Ta wypowiedź diametralnie zmieniła cały mój światopogląd 2 Tani, szybki i niezawodny hosting, już od 35zł rocznie - Webhosting1st Sklep z częściami do laptopów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noupe Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2016 @Spokey, nic tak nie drażni jak robienie spacji przed znakami diakrytycznymi [/EOT] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 już drugi dzień serp.watch pokazuje powyżej 5 czyli jakieś większe zmiany w serpach zostały zaobserwowane. Na ten czas wygląda na wymianę wyników czyli z top10 do top20-30 i na odwrót. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Na ten czas wygląda na wymianę wyników czyli z top10 do top20-30 i na odwrót. Tzn gdzie to tak wygląda? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 @blake, nie czepiaj się słówek, jeszcze drugiej kawy nie piłem Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 No ale jakich słówek, piszesz, że wymieniają się pozycję dlatego pytam się gdzie (w jakim kraju, branży) bo ja nic takiego nie zauważyłem. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 Jest rotacja przynajmniej na lokalnych Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi