tomekn Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Rozumiem i wyraźnie piszę iż w moich obserwacjach aktualizacja DT wpłynęłaby szerzej na strony które traktowane są identycznym schematem. Chyba że to dopiero początek mielenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 No ciekawie. Mamy już dużo wypowiedzi, na Statlinku padły komentarze, że poleciały też strony w ogóle SS nie dotknięte, także to odhaczamy i szukamy dalej. Można przeczekać ale nie zapowiada się na 100% powroty, czyli warto pogrzebać, żeby nie tracić czasu. Wiemy już po wypowiedziach, że to nie blacklisty. Może coś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Motty Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 jak na razie siłownia intelektualna, brak jeszcze jednoznacznego schematu Agencja Marketingowa Westom - SEO, SEM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 @tomekn, ok pytań więcej nie mam. Wyobrażam go sobie prędzej jako element DT, ustawiający próg reakcji na zgłoszenia. dokładnie bo musi być próg inaczej to nie miało by sensu. Co do osadzenia w ilości linków wychodzących, to wątpię są CMSy, typy stron gdzie linki wychodzące to produkt działalności strony i wcale nie musi to być związane z SEO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Co do osadzenia w ilości linków wychodzących, to wątpię są CMSy, typy stron gdzie linki wychodzące to produkt działalności strony i wcale nie musi to być związane z SEO. Dokładnie, tego nie ma nawet co analizować. Coś z anchorami pewnie jak 2 lata temu. Ciekawy tydzień będzie. Edytowane 12 Września 2016 przez Anmato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 RWD tu też chyba nie będzie miało znaczenia, u mnie spadki również na wielu stronach RWD. A co ze sliderami (karuzelami)? Pamiętacie o tym newsie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 A najciekawsze jest to, że pomimo sporego ruchu temat urósł o kilka stron. Najwidoczniej ręczna dłubanina po 3 linki dziennie działa;) U mnie takiego ruchu nie było od czasów pierwszego pingwina/pandy. dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpos Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 No bo co teraz pisać? Ja czekam aż opadnie kurz i wtedy będę głębiej analizował. Też mam duże ruchy i jak przy okazji każdego update wnioski z tematu pasują wyłącznie do niektórych przypadków + kilka stron robionych tak samo zareagowało zupełnie inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Doświadczenie ze zmianami w wyszukiwarce nauczyło mnie jednego w czasie trwania alkalizacji algo, perturbacji w serpach należy nie robić nic, bo całkiem prawdopodobnie tylko czekają jak branża SEO będzie reagować na to co robią oni, wtedy zrobią krok nr 2 . Taktyka znana jeszcze z czasów imperium Rzymskiego. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 należy nie robić nic Tak sobie kiedyś właśnie wymyśliłem ... Jak odróżnić algorytmicznie: pozycjonowanie od naturalnego wzrostu popularności strony ? Obniżyć pozycje wszystkich / niektórych fraz domeny X i czekać ... Pozycjoner przyłoży linki - on przecież chce wyjść z dołka ! Strona niepozycjonowana w tym czasie nie będzie miała zwiększonego drastycznie / wcale przyrostu linków. 1 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Pozycjoner przyłoży linki - on przecież chce wyjść z dołka ! Myślenie niby dobre, ale... kiedyś też tak myślałem i nie robiłem nic, czekałem aż samo wróci... PS. Pewnie czekałbym do dziś jakbym nic nie robił ;P "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 kiedyś też tak myślałem i nie robiłem nic, czekałem aż samo wróci... Yyy no nie wiecznie, ze 2-3 tyg. odczekać czekałbym do dziś jakbym nic nie robił Pewne jest tylko jedno ... byłbyś człek wypoczęty Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Konik^MorskiCzekać to możesz jak masz abonamenty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 @up Tylko nc+ i polkomtel. Poczekam jednak. 1 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Samo niestety nie wróci nie ma co sobie robić na to nadziei. Z tymi co poleciały o kilka oczek trzeba działać, a na każdą domenę co poleciała w otchłań postawić 2 nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi