Skocz do zawartości

Nadchodzi kolejny update algorytmu? Coś drgnęło w serpach? Google coś miesza? Przetasowania w TOPach?

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

ok ale sam pisałeś że statlink oberwał, więc może jednak ma to jakiś związek z tym, lub zbieg okoliczności że 7 września o tym piszą a 10 września rozpoczynają się spadki

Ktoś pisał wcześniej w tym wątku, że już 4.09 się zaczęło.

Edytowane przez Anmato

Z moich obserwacji, serwisy rozbudowane w dobrej jakości content nadal w topach, ew. małe wahania pozycji.

Ciekawe tylko jak ten dobry content wszedł w top bez linków. Modlitwa?

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

ja bym ogólnie poczekał z pochopnymi ruchami, już się pojawiaja głosy, że srecle i kaci działają, a google tylko na to czeka

nie pacnęli tych stron bo czekają info zwrotne, zacznie sie zbyt szybkie dodawanie do "dzialajacych" miejsc i bedzie faza II xD

• Like 2

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

nie pacnęli tych stron bo czekają info zwrotne

Na nic nie czekają. :) Zawsze w trakcie wcześniejszych aktualizacji algo dodawałem linki (hurtem) i nigdy nie miałem z tego powodu problemów. Więcej, były zaskakująco dobre efekty. Google nie posiada mocy przerobowych aby sprawdzić wszystkie strony/podstrony w kilka dni. Proponuję trochę logiki. ;)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Logika podpowiada mi że jest coś takiego jak przyrostowa analiza, co największa korporacja tego typu na świecie chyba potrafi wykorzystać

LUL

ale rozumiem trzeba wdupić konkurencję, więc nie ma o czym gadać :D śmieszą mnie zawsze te wypowiedzi na pio, każdy ma inny interes i każdy robi jak największy mętlik

Edytowane przez ravau
  • Like 2

Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET

Ciekawe tylko jak ten dobry content wszedł w top bez linków. Modlitwa?

Słuchaj jak prezydent Zambii - Lungu daje w kraju dzień wolnego i prosi o modlitwę o silniejszą pozycję kwacha i dobre plony to nie można się modlić o głupie wzrosty w serpach ? ;)

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.