Tomek7777 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Do czasu jak na pierwszej stronie jeszcze jest coś oprócz adwordsów nic nie kończy się, nie dramatyzuj. Na dodatek Google nie jedyny agregator jeśli chodzi o ruch. Po trzecie dramatów nie ma. nie dramatyzuje, po prostu jestem niemalże pewny że nie wróci do do normy z chociażby sierpnia, owszem widać dziś jakieś zielone rubryki, ale nie oszukujmy się jak by miało wrócic do tego co było to by wogóle nic nie robili... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 serpy puste nie będą, i nie będzie wszędzie wikipedia, więc dramatyzujesz Nawet teraz kiedy stronę sprzedażowe polecieli komuś to ich miejsce zajęli inne strony lub doory tych, innych właścicieli stron wiec sprzedaż o 100% nie spadła. Rotacja jest duża w niektórych miejscach 3-5 w ciągu 24h, teraz to co my gadamy to tylko bicie piany nic więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 zdaje sie ze najwiekszym wygranym zmian jest olx . lokalne wyniki sa przez olx zmasakrowane 1 Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpos Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Nie tylko olx, generalnie większe serwisy póki co wybił się do góry. Na niektóre fraz połowa wyników to allegro, ceneo, olx, panorama firm, oferia i jeszcze kilka innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatyk Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Przecież to nie od dziś. Za jakiś czas zostaną tylko takie. Zło konieczne dla Google, żeby można było mówić o wyszukiwarce. Powoli przyzwyczajają ludzi. Edytowane 15 Września 2016 przez automatyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Nie wiem czy pamiętacie ale po każdym większym update tak jest, za tydzień pewnie będzie inna sytuacja, albo i nie, czas pokaże... Za wcześnie na wnioski - trzeba poczekać aż kurz opadnie tz. przestanie mieszać. 1 Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 przy każdym z ostaniach zmian algo serpy w trakcie zmian zapełniane tego typu serwisami bo przecież nie mogą być puste, później wszytko wracało. p.s widzę @nowy 12 mnie uprzedził kiedy psialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janpos Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 No dokładnie tak było, ale pokazuje to tylko skalę zmian, skoro tyle miejsc do zapełnienia przez te serwisy jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 w weekend pewnie znowu coś zamieszają Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Bez przesady że zostaną same olx ceneo itp. tak jak piszecie, zawsze tak było, potem to się zmienia. Co jak co, Google musi poza adwords serwować ludziom dobrą treść, to czego szukają, jeśli miałyby być same olx, ceneo, allegro i panoramy firm to ludzie znajdą sobie inną wyszukiwarkę. Kiedyś jak była AltaVista albo Yahoo też nikt nie myślał że te serwisy znikną albo będą totalną niszą. Pole do popisu dla Yandex'u i innych. Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Mam pytanko Wraca Wam coś z powrotem czy jak spadło to wisi w niebycie i tylko raz parę oczek w górę a raz w dół ? Bo u mnie zauważyłem że na jednej z domen od 3 dni upaliło kilka fraz i tak lekko o parę oczek skaczą inna zaś spadła w dół a teraz powoli pnie się w góre Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Dzisiaj bardzo dużo na zielono = pytanie na jak długo. Ale panele powysiadały bo ludzie proxy rżną na potęgę(każdy odświeża panel po 50x żeby w końcu uzyskać wyniki za które zapłaci klient ? 1 SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 U mnie Ilość proxy publicznych zmalała o 80%. Pole do popisu dla Yandex'u i innych. Yandex w PL nie ma nawet cienia szans, nawet jak by serwowały lepsze winniki jak G. EU chce budować swoją wyszukiwarkę, to by miało sens jak najbardziej, lub jeśli by czołowe Polskie ( nie do końca po formie własności) serwisy typu Onet, WP, Interia, o2 u siebie wstawili by inną wyszukiwarkę ja G. W innym przypadku nawet 15% rynku nikt nie wyrwie. Google ciągną serwisy i usługi powiązane zaczynając od Androida krocząc Gmail, YouTube. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Panowie, już wszystko jasne! Wszedłem na jedno takie forum, gdzie experci się wypowiadają (chyba 3 raz w życiu) i oświeciło mnie! Tak więc - jeżeli dodawaliście jakieś linki ręcznie do swoich stron (o automatach to nawet nie wspomnę!) to nie macie co płakać, że wam pozycje spadają! Przecież to takie proste! Jedyne rozwiązanie to czekanie jak zadowoleni użytkownicy zaczną sami umieszczać linki na swoich stronach, tak więc zamiast płakać postawcie milion stron! 11 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Hehe Miśniakiewicz jeszcze nie dał swojej tezy. Czekamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi