pozycjonowanie Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Jakaś aktalzacja algo jest na pewno ale na bank to nie jest żaden pingwin Słowa Xanna mi w zupełności wystarczają, bo kto jak kto ale to właśnie On śledzi poczynania pingwina najbardziej Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba_seo Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Coś się dzieje w Google. Moim zdaniem nie jest to żaden pingwin. Sądzę tak bo widzę spadki serwisów które przy wcześniejszych pingwinach nie miały problemów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Coś się dzieje w Google. Moim zdaniem nie jest to żaden pingwin. Sądzę tak bo widzę spadki serwisów które przy wcześniejszych pingwinach nie miały problemów. To, że dawniej nie miały, nie znaczy, że teraz będą miały. Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockstar Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Ktoś spada, ktoś idzie w górę - dzień jak co dzień. Póki co w żadnej branży nie widać zmian, które mogłyby sugerować jakiś większy update. Chyba, że dla kogoś spadek o 3 pozycje to "większe zawirowania". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Jakaś aktalzacja algo jest na pewno ale na bank to nie jest żaden pingwinSłowa Xanna mi w zupełności wystarczają, bo kto jak kto ale to właśnie On śledzi poczynania pingwina najbardziej No tu masz rację, jak będzie to pingwin dowiem się pierwszy Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinea Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Google w ostatni czwartek przywróciło wyniki sprzed update "Mobile-friendly 2" z 12 maja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stania.info Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Google w ostatni czwartek przywróciło wyniki sprzed update "Mobile-friendly 2" z 12 maja? Tak google tak się za******o, że musiało wrócić do back-upa :hahaha: Robimy nadruki na kubkach, poduszkach i innych gadżetach - alenadruk.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinea Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Tak google tak się za******o, że musiało wrócić do back-upa :hahaha: Podobno zgrali kopię internetu z twojej dyskietki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 No tu masz rację, jak będzie to pingwin dowiem się pierwszy A co, wszystko Ci wtedy pierdo*** w dół? dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 @Wojtekk , no chyba tego po pingwinie można się spodziewać Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 22 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2016 no chyba tego po pingwinie można się spodziewać I w tym miejscu banndisajn SAM OSOBIŚCIE potwierdza co wie, co potrafi i ile są warte jego usługi. M 1 Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 @mariusz twoja wiedza jest to szoookujaca, sugeruje poczytać o pingwinie co to takiego jest. Ps. Podpowiem Ci, ręczną kara Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 25 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2016 (edytowane) @mariusz twoja wiedza jest to szoookujaca Moje konto bankowe mówi co innego. Edycja Zły argument. Strzeliłem w swoje lewe kolano. Twoje (zauważ że piszę z dużej litery, czego Ty nie potrafisz) konto też pewnie nie narzeka. Tyle, że mamy inny model biznesowy. Ja ZAWSZE i WSZĘDZIE mogę ludziom prosto w oczy patrzyć. OD ZAWSZE. Wiem, że tego nie zrozumiesz. Nie będę tłumaczył bo i tak to ponad Tobą. Ot taki świat okrutny. Edytowane 25 Maja 2016 przez Mariusz 1 Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcmagik Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 Twoje (...) konto też pewnie nie narzeka. "Baron" internetów ma pewnie konto w banku spółdzielczym a i sutości tego konta nie byłbym pewien - żona dorabia w garażu na dekupażu a "derektor ceo" łapie się czego tylko popadnie.. wiesz, taka firma wielobranżowa jak na bułgarskim targu. Panie Boże, chroń mnie przed debilami, bo rozmowa z nimi powoduje, że grzeszę pychą.. Były sobie świnki trzy - content, google oraz link | jestem uczulony na pierd*lenie głupot | idiot intruder aka internetowy poszukiwacz prawdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyber Opublikowano 26 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2016 @up Nie ważne w jakim banku ma konto przynajmniej zarabia dzięki swojej wiedzy a nie z łapanki jeleni którym tak ochoczo chwali się pan Tomasz W. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi