kerami82 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 Na serp.watch wyszło słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 w serpquake jeszcze nie https://www.forum.optymalizacja.com/cp/3-zmiany-w-serpach/ Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 Przykład pierwszy lepszy z brzegu google.pl/search?q=smieszne+filmy Pozycje 1-7 = youtube.com W kilku branżach, które mam pod opieką filmy youtube to teraz 3-7 wyników okupują.... Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 zielono w końcu https://serp.watch/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi2007 Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Nie wiem czy ktoś zaobserwował podobne zjawisko ale od jakiś 2 tygodni, nie pojawiają mi się w Search Console nowe linki. I to dla większości stron. A były ideksowane itp. Eloszka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockstar Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Nie wiem czy ktoś zaobserwował podobne zjawisko ale od jakiś 2 tygodni, nie pojawiają mi się w Search Console nowe linki. I to dla większości stron. A były ideksowane itp. To, że nie ma ich w Search Console, nie znaczy, że nie ma ich w indeksie. 2 tygodnie opóźnienia, to nic specjalnego jak na możliwości tego narzędzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Dołóżcie nofollow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 W SC Google pokazuje tyko część linków. O tym chyba wiadomo od dawna. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młynek Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 nie pojawiają mi się w Search Console nowe linki. Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale koledze chodzi chyba o to, że od 2 tygodni nie widzi przyrostu (wcześniej był). A nie że dodał 2 tygodnie świeżą stronę i jest zdziwiony że jeszcze nic nie ma. Ja niestety nie pomogę, bo pod SC mam podpięte raptem 2 domeny. Sprzedam punkty w nowym SWL'u LinkTak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 dzis znow zaczyna mielic Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokosc Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Czerwono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 może już tak będzie, że co pewien czas będą odświeżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 @up przecież miało być szumnie zapowiadane "na żywo" a nie "co jakiś czas" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 25 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 bo każdy średnio rozgarnięty pozycjoner wiedział, że na żywo nie da się z zasady. Na którejś ze stron tego tematu probowalem własnie o tym dyskutować z jednym użytkownikiem, nie dało się bo jedyna słuszna wyszukiwarka napisała że będzie online, real-time i jakoś tam jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 25 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2016 Nie ma się co dziwić, pewnie do DT w ciągu ostatniego miesiąca wpłynęło wiele miejscówek, więc było z czego moc zdejmować. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi