Studenciak Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Zaczeli mieszac ostro w serpach i od razu mam na mailu dwa kuponiki Adwords Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolan Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 Wiem, że ilość odwiedzających na stronie w zależności od tematyki strony będzie różna, ale dlaczego akurat w soboty moje strony wg GWT odnotowują znaczny spadek pozycji w wyszukiwarce? Wachania pozycji to też rzecz normalna, zwłaszcza w przypadku stron o małej liczbie linków, ale wygląda tak jakby w soboty algo nagle dostrzegał, że strona mu nie pasuje, po czym od niedzieli znowu pozycje rosną. Kolejna rzecz to ilość zaindeksowanych stron. Normalnie jest powiedzmy 10 k stron, a w soboty site:strona pokazuje raptem 50-100 stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 @up delikatnie dają Ci do zrozumienia żebyś sięgnął po AdWords jak nie skorzystasz to... przyjdzie kod na maila, ale lepiej żebyś wtedy nie sprawdzał pozycji w serp'ach bez kubka melisy pod ręką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syrob Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 (edytowane) https://serp.watchHalloween Edytowane 31 Października 2016 przez syrob pozycjonowanie.warszawa.pl & pozycjonowanie.szczecin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
octamediator Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 To wygląda na jakiś błąd, chyba im się przecinek źle postawił https://octamedia.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolan Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 @up delikatnie dają Ci do zrozumienia żebyś sięgnął po AdWords jak nie skorzystasz to... przyjdzie kod na maila, ale lepiej żebyś wtedy nie sprawdzał pozycji w serp'ach bez kubka melisy pod ręką @qazy ale jeśli dobrze zrozumiełem takie "zabawy" uprawiają tylko ze słabszymi stronami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 31 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2016 @jolan to był żart a tak bardziej serio to oni takie "zabawy" mogą sobie uprawiać z kim tylko zechcą. To ich podwórko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 widać ze chińczyków boją się ruszyć udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jolan Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 @jolan to był żart a tak bardziej serio to oni takie "zabawy" mogą sobie uprawiać z kim tylko zechcą. To ich podwórko. @qazy Ty żartujesz, a mi nie do śmiechu, bo oczekiwać na zmartwychwstanie po każdej sobocie bywa męczące A tak na serio to też tak macie, czy tylko mnie taki zaszczyt dotyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 @jolan, to bardzo może zależeć od branży, jeśli chodzi o ilość odsłon. Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 @jolan - u mnie też sporo spadków, a teraz wzrosty i tak w koło macieju. Trochę utrudnili ale na wszystko jest sposób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Jeszcze takiego stosunku zielonego do czerwonego to nie miałem 72% do 18%... pewno zara znów zacznie się coś dziać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 @up, ale na plus ? My mamy dziś bardzo zielono, ktoś jeszcze zauważył duże zmiany i nie są to codzienne wahania jak przez ostatni miesiąc ? Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 U mnie też od wczoraj przewaga zielonego. Zobaczym czy przy weekendzie nie wymyślą czegoś nowego Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Sporo powrotów tego co wyleciało wcześniej o kilka pozycji poza top Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi