Skocz do zawartości

Nadchodzi kolejny update algorytmu? Coś drgnęło w serpach? Google coś miesza? Przetasowania w TOPach?

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Coś co nie powinno działać - działa, to co powinno działać nie działa

A może te profile z XR były na mocniejszych domenach niż te pierwsze profile:)

Trochę ogólnie to napisałeś. A jakie profile przyłożyłeś w pierwszą domenę?

Według Ciebie te pierwsze były "lepsze" , a dla Google widocznie nie były "lepsze"

Edytowane przez s_matysik

Oprócz linków warto też spojrzeć na optymalizację, ilość fraz w tekście, ile tekstu itd. 

Panowie, macie ostatnio problemy z indeksowaniem stron?  

Edytowane przez Lars

@Lars, moim zdaniem już od jakiegoś czasu gorzej indeksuje i nie tylko spam mam na myśli.

Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią
Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ 

od jakiegoś czasu gorzej indeksuje

Tylko mi prawie w ogóle nie indeksuje. Pewnie z czasem minie, ale jestem ciekawy - tak dla orientacji czy to szerszy problem. 

Tego samego dnia, którego zaczął się update ( w ostatni piątek), praktycznie do zera spadł ruch robotów i indeksowanie. Dzisiaj ruch robotów znów się pojawił, więc mam nadzieję, że na dniach ruszy też indeksowanie.

Edytowane przez rbrt

rbrt - w ostatni piątek czyli wczoraj czy poprzedni? Poprzedni to by się u mnie zgadzało. 

edit: teraz zwróciłem uwagę że pisałeś 5 po 12, więc pewnie jeszcze byłeś "w piątku" wczorajszym i tym samym miałeś na myśli oczywiście piątek poprzedni do wczorajszego. 

Edytowane przez Lars

Jak spada indeksacja to wiedz, że coś się dzieje :D Siły przerobowe poszły w inne miejsca...

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!