blake Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Just now, Filip Traum said: humorek Tylko po to czyta się to forum i takie wypociny jak Twoje. Dla poprawy humoru "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Traum Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 31 minutes ago, blake said: takie wypociny jak Twoje. Nie no, racja - Twoje wypowiedzi zawsze wręcz ociekają merytoryką, a nie wyłącznie przytykami - jakże mogłem zapomnieć eot z mojej strony, szkoda postami spamować tematu i strzępić sobie języka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Masz racje Filip Traum, sporo tutaj takich asów Niby wszystko wiedzą, ale nic nie powiedzą a blake to już w szczególności od 2009 roku czytam wątki na tym forum, i chyba nigdy nie otrzymałem żadnej przydatnej odpowiedzi na pytanie. Ale z drugiej strony to chyba zrozumiałe, w końcu nikt nie chce się dzielić wiedzą z konkurencją. A że większość do tego udaje że wszystko wie i że zarabia nie wiadomo jaką kasę to też chyba normalne, chcą wmówić innym że się na tym nie znają i żeby dali sobie spokój, co z kolei świadczy o tym że wcale nie czują się tak pewnie, Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Nowy 12 Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 14 minutes ago, Nowy 12 said: ale nic nie powiedzą W stopce masz linka do pozycjonowania i optymalizacji stron, to czegoś nie rozumiem... Robisz coś o czym nie masz pojęcia i z publicznego forum chcesz czerpać wiedzę? Za darmo? Bo Tobie się należy? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 (edytowane) Gdybyś faktycznie miał pojęcie o pozycjonowaniu, wiedziałbyś że stale trzeba się uczyć nowych rzeczy Już od dawna straciłem wiarę w dobre rady kolegów z PiO A moja wypowiedź świadczy właśnie o tym że nie warto pytać Ciekawa jest za to Twoja motywacja - siedzisz na forum tylko po to żeby wytykać innym błędy i dezinformować ich Edytowane 31 Grudnia 2016 przez Nowy 12 Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 13 minutes ago, Nowy 12 said: Ciekawa jest za to Twoja motywacja 1 hour ago, blake said: Dla poprawy humoru "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Przepraszam, to dlatego że zwykle ignoruje Twoje wypowiedzi Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Domyślasz się gdzie to mam? "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1977 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 1 hour ago, Nowy 12 said: Ciekawa jest za to Twoja motywacja Motywacja takich zachowań jest zawsze taka sama - kompleksy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Żeby nie było... Wcale nie bronię blake, jestem od tego bardzo daleki ale ile można pisać o oczywistych rzeczach. Czy Statlink działa? Owszem, jednemu działa innemu nie. Najlepiej sprawdzić na własnym przykładzie. Czy będzie kolejny update? Mam dziś na czerwono a jutro na zielono i tak na przemian. - Trzeba było się do tego przygotować jest masa informacji na ten temat na forum, wystarczy czytać ze zrozumieniem. Wybaczcie ale nie chce się już pisać tego samego w kółko każdemu z osobna. W dalszym ciągu najważniejsze są linki ale teraz z dobrych miejscówek nie oflagowanych. Jak znaleźć miejscówkę nieoflagowaną? Potrzeba do tego doświadczenia i wiedzy. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Ponad 80 stron o czymś do czego powinien każdy się przyzwyczaić od pierwszej strony Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 odblokowuje temat co się zmieniło po aktualizacji z 1 sierpnia. z tego można było zaobserwować to parę zapleczówek wyszło do topów Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Z powodu fali upałów przedłużyłem sobie urlop i nie sprawdzałem stron poza tymi, które należą do moich klientów, gdzie nie zauważyłem jednak żadnych widocznych zmian ani na + ani na -. W poniedziałek jak senuto się odświeży to przejrzę swoje zaplecza czy coś się pozmieniało. Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Splatt28 Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Przeważnie na +, ale strona, która nie ma mobilnej wersji poleciała o 10 pozycji z dnia na dzień więc koniec końców w sumie nic niespodziewanego. Strony internetowe Radom. Niby Radom, a daje radę. Zestawy HV Sala weselna Białobrzegi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odys Opublikowano 3 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2018 @Aleksiejs Senuto chyba już teraz zrobiło update, bo widzę grube zmiany w porównaniu do poniedziałku Jeden seo rabin powie tak, a inny powie nie. Zostałem SEMitą, żeby nawet w pracy siedzieć przy komputerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi