szczepan10 Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgadzam się w stu procentach że bany dostają tylko strony komercyjne. Jak nie mają klientów z naturalnych wyników to zaraz zlecą adwordsa. Google niby walczy ze spamem, ale czy jakiś właściciel seokatalogu narzeka że mu portal wyindeksowali? Wyważarka do kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Zgadzam się w stu procentach że bany dostają tylko strony komercyjne. Jak nie mają klientów z naturalnych wyników to zaraz zlecą adwordsa. Google niby walczy ze spamem, ale czy jakiś właściciel seokatalogu narzeka że mu portal wyindeksowali? Serio ? Tylko strony komercyjne ? Na podstawie jakiej próby swoich stron wyciągasz takie wnioski? Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 22 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2015 Na podstawie jakiej próby swoich stron wyciągasz takie wnioski? przeciez to multikonto i gosc se nabija posty Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 zobaczcie sobie dzisiejsze doggle To jasna przesłanka że nadchodzi pingwin Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 @up co takiego się wydarzyło aby miało na to wskazywać ? SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Dzień ojca? 1 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 no no google jak swiety mikolaj takie prezenty rozdaje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlos83 Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) @up co takiego się wydarzyło aby miało na to wskazywać ? Jak odpalisz dzisiaj google to jako pierwszy pojawia się tam pingwinopodobny ptak Edytowane 23 Czerwca 2015 przez pawlos83 To jest moja mała stopka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 @up racja, nawet nie zwróciłem uwagi ;d SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bidd Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 @up co takiego się wydarzyło aby miało na to wskazywać ? Jak odpalisz dzisiaj google to jako pierwszy pojawia się tam pingwinopodobny ptak Lisek też jest. Może wycięło strony komercyjne pozycjonujących przez Firefoxa ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan10 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgadzam się w stu procentach że bany dostają tylko strony komercyjne. Jak nie mają klientów z naturalnych wyników to zaraz zlecą adwordsa. Google niby walczy ze spamem, ale czy jakiś właściciel seokatalogu narzeka że mu portal wyindeksowali? Serio ? Tylko strony komercyjne ? Na podstawie jakiej próby swoich stron wyciągasz takie wnioski? chociażby po tym że ja miałem w sepach armageddon. a jak wysyłam do właścicieli katalogów prośbę o usunięcie mojego wpisu to robią wielkie oczy czemu prosze o usunięcie! Podobnie z właścicielami blogów. napisałem wczoraj do jednego webmastera że jednak nie skorzystam z zamieszczenia u niego artykułu bo ma profil linków do bloga zbudowany na samych preclach i seokatalogach a on mi na to że 'to straszne' sugerujac że przesadzam. Katalogom i blogom widocznie nie szkodzą pingwiny, pandy, kaczki.... 1 Wyważarka do kół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 SzczePanie - zmień hobby. Polecam rybki 1 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 rybki Krewetki lepsze. Tak słyszałem na tym forum 1 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jak już jesteśmy przy organizmach wodnych, to kolejne updaty kojarzą mi się z tym: https://pl.wikipedia.org/wiki/Masowe_wymieranie rybki Pokaż fotkę E: Niepokojąca jest ta cienka żółta linia. 1 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 (edytowane) Pokaż fotkę Cienki fotograf jestem Na żywo wygląda zdecydowanie lepiej. Edytowane 27 Czerwca 2015 przez blake 8 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi