straseusz Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 no doyebało na zielono... pytanie kiedy się czerwień pokaże Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek2 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Naprawdę duża aktualizacja, jednym z jej elementów na 99% jest Pingwin. Po czym to wnoszę? Dwie strony uwalone przez niego poszły dzisiaj jak strzała do góry. To nie może być przypadek, na zagranicznych forach też ludzie piszą że pozdejmowało im kary dla stron dotkniętych poprzednim pingwinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Na 99% to 2+2 równa się 4 choć też nie zawsze np. przy mieszance alkoholu z napojem.. Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 A mi jedna domena spadła o 3 pozycje a druga o 2 do góry poszła. Na szczęście z trzecią nic się nie dzieje. 2 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek2 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Na 99% to 2+2 równa się 4 choć też nie zawsze np. przy mieszance alkoholu z napojem.. Dopóki google tego nie potwierdzi to nikt nie może mieć 100% pewności że to pingwin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Dopóki google tego nie potwierdzi Google nie potwierdzi. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek2 Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 A mi jedna domena spadła o 3 pozycje a druga o 2 do góry poszła. Na szczęście z trzecią nic się nie dzieje. Hmm pisałem o 2 stronach dotkniętych pingwinem, jeśli na tej podstawie sądzisz że pozycjonuje 2 stronki i nie mam prawa się wypowiadać to gratuluje Dopóki google tego nie potwierdzi Google nie potwierdzi. Ale jego pracownicy już tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Up, ale ja nie pisałem do Ciebie, pisałem co u mnie się stało. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Ale jego pracownicy już tak Czy pracownicy coca coli znają recepturę? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 Waldek - Ty pozycjonujesz 2 strony a blak 2 tysiące więc nie polemizuj z nim bo chłop sobie jaja robi przecież Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinea Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 @waldek2, jaka branża tych stron o których mówisz, że wyszły Ci z pingwina? Duże strony czy małe (site)? Jaki miałeś ruch przed pingwinem, w trakcie i ile wzrósł Ci teraz? Na jakich pozycjach były podczas pingwina, na jakich są teraz? Czy faktycznie był to pingwin? Czyściłeś profil linków, zdobywałes nowe, zgłaszałeś do disavow? Czekam na update pingwina, bo na jednej ze stron straciłem grubo ponad 1 mln. UU miesięcznie. Tylko strona jest na większość fraz poza 100-tką, ewentualnie na frazy bardzo mało konkurencyjne jest wyżej, albo gdzie reszta stron to ewidentny spam. Niestety nie odnotowałem dla niej żadnych pozytywnych zmian, lekko do góry podstrony z mało konkurencyjnymi frazami, tam gdzie google wykosiło ewidentny spam. Więc dla mnie to nie wygląda na pingwina, tylko na update głównego algorytmu. Ale może się mylę i przyjdzie mi jeszcze posiedzieć w pingwinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 straciłem grubo ponad 1 mln. UU miesięcznie. Kolego... nie porównuj ruchu z branży rozrywkowej (gimbusowej) do ruchu z branży, która konwertuje $$$$, bo współczynnik jednej do drugiej ma się jak milion do jednego. Jak już chcesz swoje wynurzenia nam prezentować to powiedz konkretnie, że masz stronę o pokemonach albo innych wyczesanych gimbusonach.... Na branży rozrywkowej nie dość że trzeba za********e kombinować żeby zarobić to jeszcze trzeba mieć na czym zarobić a w tym jest coraz mniej chętnych do rozdawania kasy za CPM. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejW Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 W przyrodzie wszystko dąży do równowagi. Jednemu rośnie, drugiemu maleje, po iluś stronach tego tematu bilans wyjdzie na zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinea Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 (edytowane) @blake, kolego, mylisz się ze swoimi domysłami o branży. Branża bardzo ogólnie w klasyfikacji gemiusowego drzewka to "styl życia", a witryna będąca przed pingwinem w top20 polskich witryn w tej kategorii w badaniach PBI. Bardziej szczegółowo to jeszcze lepiej konwerujaca branża niż ogólny tzw. "styl życia". Poza tym kolego w portalach i reklamie internetowej siedzę 12 lat i wiem jakie są realia. Natomiast kwesię poruszam inną, czy faktycznie komuś wyszły witryny z faktycznego pingwina. Edytowane 3 Września 2016 przez marinea Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marinea Opublikowano 3 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2016 @blake, znów sie mylisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi