D_S Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 A proxy przypadkiem nie padły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Chciałbym ale ruchu też nie ma więc o co innego chodzi;) dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 A proxy przypadkiem nie padły? lol Jak proxy padają to nie sprawdza w ogóle. Ale z tego co widzę to albo dalej mieli albo po kolei każdy dostaje w górę i w dół, chociaż armagedonu nie było, bo może 2 domeny poleciały to dzisiaj dla odmiany zielono. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xann Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 .....WAŻAJ! Siedzisz? Bo możesz tego nie pojąć - po wysłaniu prośby o rozpatrzenie NIKT TEGO NIE CZYTA! Algorytm wtedy analizuje, czy linki się zmieniły czy nie. Jeszcze czegoś nie wiesz? Mega bzdura, widać że nie masz bladego pojęcia o czym piszesz. Ośmieszasz się ale chyba już bardziej nie można Marketing internetowy dla firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 mieli dalej, niektóre domeny dziś wróciły, a inne mocno spadły na lokalnych też jakieś mocne zawirowania 2 frazy w top a jedna leci kilkadziesiąt w dół oczywiście widzę to na dużej ilości domen, nie kilku [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Mega bzdura Jak widzę Twojego avatara to mam ochotę wysłać smsa o treści POMAGAM... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 lol Jak proxy padają to nie sprawdza w ogóle Cicho, przed kawą było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Wczoraj i dziś można zauważyć korektę. To świadczy o aktualizacji algorytmu. oczywiście widzę to na dużej ilości domen chyba tych z indexera Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dοmin Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 zmiany i skoki były ale od 1-3 września i bez tragedii. Wszystko w normie bo jedna strona spadła, a inna w górę, ale widzę też że strony które spadły po kilku dniach część wraca, nie wszystkie na te same pozycje ale zaczynają wracać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 skoki sa zawsze, mi wzroslo o jeden a mi spadlo o dwa.... telenowela brazylijska, gdyby byly duze zmiany sciana placzu bylaby od razu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokosc Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Sugeruję odświeżyć pozycję. U mnie rano kilka stron do góry a teraz spadki od 20 do 150 pozycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Ustąpiłeś miejsca w top 10? Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokosc Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Widocznie ktoś bardziej potrzebował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hicarian Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Według tego: https://www.seroundtable.com/google-working-penguin-announcement-22656.html Albo już była aktualizacja i tylko potwierdzą, albo upragniony Pingwin jest dosłownie na dniach. Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowy-100 Opublikowano 7 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2016 Nadeszła zmiana dobra zmiana 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi