metalFUN Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Może ktoś powiedzie coś więcej o tych up'ach googla - w ostatnim czasie (na przełomie 3-4 miesięcy) było ich chyba 3 lub 4. polski producent pras hydraulicznych www.metalserw.pl regeneracja pomp hydraulicznych https://www.metalserw.pl/naprawa-pomp-hydraulicznych.html regeneracja siłowników hydraulicznych https://www.metalserw.pl/naprawa-silownikow-hydraulicznych.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
okazwłoka Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 @noupe - to nie znaki diakrytyczne, to znaki przestankowe Artykuły Sponsorowane i Linki ze Stron głównych i kategorii: PUBL.pl LinkBuilding - linki z różnych stron, tanie pakiety w: TopX.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 8 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 Jeśli chodzi o zmiany po stronach które obserwuje nie widać, że to jakaś kardynalna zmiana algorytmu czy wprowadzanie czynnika rankującego i o sile 1-10, owszem polecieli nowe domeny z niektórych PP, ale to żadna nowość bo w/d niektórych ich tam w ogóle nie ma. Na pewno coś się dzieje. Docelowe lepsze nie zaliczyli kretów w dól znaczących więc na razie nawet nie mam do czego przywiązać testy. Mocne linki dalej stronę trzymają gdzie trzeba i to cieszy, prawda cena pozyskania takich linków non-stop rośnie. Jedyne co widać ewidentnie to wzrost pokazywanego site: na totalnych spamach ( generowanych stronach) co może ( ale nie musi) anonsować ich odstrzał. Jeśli takie strony polecą to będzie nie ciekawie. @okazwloka Na razie Autor odpocznie za odkopywanie tematów z przed 6 lat , zresztą w innym temacie napisał, na tym forum nie ma żadnych aktualnych wiadomości.. Z doświadczenia wiem, że ten kto tak startuje szybko kończy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokosc Opublikowano 8 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2016 U mnie rano kilka stron do góry a teraz spadki od 20 do 150 pozycji Dziś na zielono tylko jedna fraza nie wróciła. Coś mi się wydaje, że G samo algorytmu nie ogarnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 U mnie rano kilka stron do góry a teraz spadki od 20 do 150 pozycji Dziś na zielono tylko jedna fraza nie wróciła. Coś mi się wydaje, że G samo algorytmu nie ogarnia. u mnie to samo, część domen poleciało kilkadziesiąt pozycji w dół, wybiórczo, bez wspólnego mianownika.. czekamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ogólnie na kilkanaście domen na jednej widzę tylko jakieś niestandardowe ruchy w pozycjach fraz. Domena od 2 miesięcy sukcesywnie traciła pozycje z częstotliwością np. 1 oczko na ~2tyg. Pozycje z miejsc 1-3 spadały na końcówkę top10, pozycje z top20 spadały do top50+. 3 dni temu wielki powrót pozycji i póki co się trzymają Przez ten okres nie miałem czasu zająć się tą domeną i nic nie było robione oprócz pozyskiwania jakiś tam śmiesznych ilości linków. Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srebrnykocur Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Cześć, zmiany w serpach są, jednak u mnie na razie na zielono. Google wycina spam i "pozycjonowanie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 rozwiń myśl, kocurku, co to spam i "pozycjonowanie" ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Taa chyba odwrotnie, czysty spam powchodził do topa i to nawet po kilka wyników gdzieniegdzie. SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Aktualizacja na pewno była, dawno nie widziałem tak sporych zmian w pozycjach przynajmniej u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adis168 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Hmm od wczoraj coś Googiel mieli różne branże... więc coś się na pewno dzieje to nie żadna czkawka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Traum Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 @janekszeryf, popieram - u mnie dokładnie to samo - różne domenki, różne branże; na testowych też jakieś dziwne wariacje widzę... Zaskakujące skoki w topy, albo pikowania pozycji w dół. Bez wątpienia to nie czkawka... Ten miesiąc będzie ciężkawy :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 No cóż, jak zwykle. Spam wychodzi na wierzch a później znika. Tak jest i tym razem. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Oczywiście @SzlafRock jak zawsze na zmiany algo jest już pół roku przygotowany... jemu nic nie spada, jemu cały czas stoi 5 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokosc Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 (edytowane) Cos mi się wydaje, że tu jest za cicho jak na taką fajną niedzielę . Edytowane 11 Września 2016 przez wysokosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi