AndrzejW Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Zauważyłem, że w wynikach regionalnych w różnych branżach usługowych zyskały panoramy firm i różne portale ogłoszeniowe, tam gdzie wcześniej w top były strony firmowe teraz wyniki przemieszały sie z panoramą firm, olxami, gumtree, oferia itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Musiała nastąpić aktualizacja linków z DT, lub wycięcie zaspamowanych miejscówek.Im domena była bardziej publicznymi miejscówkami linkowana tym większy spadek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 VIPy poleciały do DT + trochę innych miejscówek. Kolejna dobra robota zrzekaczy się linków! "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejW Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Chyba masz racje, zdobywanie dobrych linków jest coraz trudniejsze, pozycjonowanie staje się coraz droższe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Musiała nastąpić aktualizacja linków z DT Bardzo prawdopodobne. Dużo zależy od proporcji linków, poza tym jeszcze się mieli, ale pierwsze wrażenie, że VIP do piachu ... Tak, tak wiem zaraz napiszą, że trzeba inaczej je przyłożyć, że bdb nadal ... więc tylko napiszę, że działają teraz nieco inaczej E: @blake mnie uprzedził. Edytowane 12 Września 2016 przez Konik^Morski Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Tak, tak zaraz napiszą, że trzeba inaczej je przyłożyć, że bdb nadal ... To się dotyczy tylko jedynych słusznych linków z najstarszego na świeci systemu, który działał już w 1 r p.n.e. i będzie działał do końca świata i o jeden dzień dłużej. 2 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Ech, a @Szlafrock 1/2 roku temu mnie ostrzegał ! No ale moje pieniądze, moje decyzje ! 1 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Szlafrock pół roku temu już był przygotowany na tą aktualizację, on linkował już z miejscówek, które za 2 lata powstaną dopiero, więc nie mogły być nigdzie zgłaszane... 2 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Niestety potwierdzam z VIPami, najbardziej ucierpiały strony, gdzie te VIPY to większy % wszystkich linków. Znając życie to nawet te strony, gdzie tylko url można zostawić pozgłaszali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Nie tylko VIPy. SS też dostał. Ciekawie się robi. A były 2 lata spokoju.. zawsze na jesień coś walnie i to akurat jak mnie nie ma w bazie Trzeba testować. Albo inne proporcje, albo inne miejsca. 3 dzień spadków, często nawet z TOP-1,2,3 do TOP-80 itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 SS też dostał. SS czy ST? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 to nie vipy. Jak ktoś robił tylko vipami to może takie wrażenie odnieść ;D Dużo dostało "z przypadku", nawet te "robione" whitepresem. Mam pewne teorie spiskowe ale na razie nie ma co pisać bo dalej mieli... SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 SS też dostał I to już w '45 roku... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Można napisać ST, Statlink Standard, Gold nie wiem. Sprawdzam w jaki sposób pojawił się problem, bo przecież nie masowym banem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Jak ktoś robił tylko vipami to może takie wrażenie odnieść no właśnie nie, dywersyfikacja i trochę k domen - jak na giełdzie, podstawa na razie nie ma co pisać bo dalej mieli... a to pewne. Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi