MaxPan Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 blake zobacz co napisałem w czasie trwania alkalizacji algo, perturbacji w serpach należy nie robić nic, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek2 Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Pewnie w końcu wypuścili Pingwina działającego w czasie rzeczywistym a ten teraz chodzi i dziobie Na początku września walnęło, a teraz do kilku dni coś mieli strona po stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yomas Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 U mnie bez spektakularnych wzrostów i awansów. Jeśli nastąpiły wzrosty to nieco oczekiwane, ale to raptem kilka pozycji. Nie ma mowy o ogromnych awansach. Spadki też są, ale na tym samym poziomie. Najczęściej z TOP10 do TOP20, z reguły o 5-10 pozycji - raczej ta granica. Pierwsze wrażenie to takie, że te delikatne spadki dotknęły domen, które odnotowały w okolicach czerwca jakieś tam awanse, z kolei w ostatnich tygodniach, intensywność zdobywania BL była mniejsza. Nie musi to jednak być żadnym wyznacznikiem. Większych wylotów i awansów, nie widzę. Widać że mieli, szczególnie od 4 dni. Czekam i obserwuje. www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 My tu analizujemy nie dance tylko hardcore. Strony poleciały ludziom o kilkadziesiąt pozycji, także wiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Strony poleciały ludziom o kilkadziesiąt pozycji Strony? Na wszystkie frazy? To czym te ludzie pozycjonują? Katalogami? Czy e-weblinkiem? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Strony poleciały ludziom o kilkadziesiąt pozycji, także wiesz. Te osoby z którymi gadam takich spadków nie zaliczyli, także wiesz.... U mnie największy spadek jedna strona komercyjna z top 3 na top 22/ dzisiaj już top 14, wczoraj top 18 ( a nie robię nic) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 No na pewno każdy się przyzna. Dobra, mamy tu już trochę wypowiedzi. Wiemy co robić. Do potem <piątka> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 My tu analizujemy A to znasz ? Przykleiło się .... do okrętu i mówi: "Płyniemy" ! 1 Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 No na pewno każdy się przyzna. Widzisz Tomaan jest takie sytuację, że kłamać nie ma sensu. I to własnie taka sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 A to wam coś spadło?! U mnie zielono jak w Puszczy Białowieskiej! 1 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 My tu analizujemy A to znasz ? Przykleiło się .... do okrętu i mówi: "Płyniemy" ! Offtop. Niezgłoszony bo nie ma komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 12 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Blake mi parę spadło, pisałem o tym wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) W niektórych PP są zawirowania o kilkadziesiąt pozycji w górę i w dół. W niektórych krajach na frazy PP wypadły LP i jakieś syfy weszły. Na lokalnych frazach też mocno miesza. Edytowane 12 Września 2016 przez s_matysik [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yomas Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 (edytowane) Strony poleciały ludziom o kilkadziesiąt pozycji, także wiesz. Te osoby z którymi gadam takich spadków nie zaliczyli, także wiesz.... U mnie największy spadek jedna strona komercyjna z top 3 na top 22/ dzisiaj już top 14, wczoraj top 18 ( a nie robię nic) Otóż to, mam podobne wrażenia i odczucia. Do poprzedniej wypowiedzi jeszcze dodam, że zarówno spadki jaki wzrosty nie dotyczyły u mnie całych domen, tylko poszczególnych URL`i i fraz. Jeśli lecą całe domeny o kilkadziesiąt pozycji, to prawdopodobnie przed takimi spadkami, ochronił je jedynie brak większych przetasowań w ostatnim dłuższym czasie. Edytowane 12 Września 2016 przez yomas www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 12 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2016 Blak - bo za mało stron robisz. Ja pozycjonuje dwie strony i widze ogromne spadki. Jak ktoś pozycjonuje jedna strone to wiadomo że zmian nie widzi, ale na dwóch to już co innego SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi