Skocz do zawartości

Nadchodzi kolejny update algorytmu? Coś drgnęło w serpach? Google coś miesza? Przetasowania w TOPach?

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Dokładnie nadal mamy karuzelę.

Kolejne frazy szaleją i pikują w dół - nie jest tego dużo lecz są nadal spadki pozycji - jest tego już o wiele mniej lecz nadal Google mieli.

Jeśli chodzi o zielony kolor to faktycznie coś idzie do góry, lecz nie są to spektakularne wzrosty.

Np: fraza wypadła z 5 pozycji na 25, a dzisiaj jest na 20 - lecz do powrotów to jeszcze daleka raczej droga.

Trzeba odczekać jeszcze kilka dni i można mówić o stabilizacji.

Jeśli chodzi o zmiany w dół to lecą poszczególne podstrony z danej domeny - już ktoś o tym pisał. Spadki zaobserwowałem na domenach starych - nowe póki co się nie ruszyły z miejsca.

Algo jeszcze mieli a u ciebie powroty

Co z tego, że mieli.  Jest odbicie, frazy wracają.  Nie wrócą jednego dnia na stare pozycje to chyba normalne.  Do tego potrzeba czasu.  Sorry, jak komuś spadły całe strony to coś jest nie tak z strategią.  Należy ją zmienić lub zmienić zawód. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Algo jeszcze mieli a u ciebie powroty

Co z tego, że mieli.  Jest odbicie, frazy wracają.  Nie wrócą jednego dnia na stare pozycje to chyba normalne.  Do tego potrzeba czasu.  Sorry, jak komuś spadły całe strony to coś jest nie tak z strategią.  Należy ją zmienić lub zmienić zawód. 

Fakt można tak to nazwać - są małe powroty, lecz o finalnej sytuacji możemy powiedzieć za parę dni za kilka dni. U mnie więcej zielonego koloru niż czerwonego. Natomiast wg mnie trzeba poczekać jeszcze trochę ;-)

Jeszcze dodam grafikę ;-)

7xe85e3r.jpg

6bhruuno.jpg

więc sytuacja jest różna. Coś jeszcze spada, coś powoli wraca.

• Like 1

Dziś czas powrotów. Oby to był koniec. 

Szalf... Sorry ale nie rozumiem... Dwie strony wcześniej pisałeś że byłeś przygotowany na ten updat i nic Ci nie spadło.

To jakich powrotach piszesz ? :D :D :D

• Like 1

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Dwie strony wcześniej pisałeś że byłeś przygotowany na ten updat i nic Ci nie spadło

Możesz dać linka do mojego wpisu. Nie mogę znaleźć. 

• Like 1

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Oczywiście @SzlafRock jak zawsze na zmiany algo jest już pół roku przygotowany... jemu nic nie spada, jemu cały czas stoi :D

Oj to chyba @blake tak pisał...

Piękne i lśniące włosy sprawiają, że czujesz się młodo! Sprawdź na portalu KOBIECO.PL  jak poderwać chłopaka sprawdzonymi sposobami! Towarzystwo budownictwa społecznego TBS to krok ku lepszej przyszłości... Czy długi to także jeden z Twoich problemów? sprawdź jak szybko wyjść ze spirali zadłużenia!

różne kraje,  ja mam mocne zawirowania na Francji i Włoszech, w niektórych branżach wszystkie LP wyleciały z topów

Jak było robione tym najlepszym indekserem, co linki same wracają w index to chyba wróci w TOP ?

• Like 3

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

Strony zagraniczne typowe landingi ponad 20 stron różne branże, różny schemat linkowania, domeny nowe 2 miesiące od końca lipca wygląda to tak dzień w dzień 

UhhKd1X.png

Totalny bałagan i brak tu jakiej kolwiek logiki a w topach spam ;)

Pokazujesz zrzut ekranu z Serplaba, dotyczący jednej domeny, a napisałeś tak, jakby ten zrzut dotyczył tych 20 landingów.

Ładowanie strony w 2 sekundy, polecam: Lh.pl . Test

piszecie o frazach robionych "Vipami" sorry, ale chyba przespałem moment, w którym pojawiły się tego typu określenia :D Co to znaczy?

Spadki tłumaczone koniecznością zainwestowania w AdW (mimo ze byc moze cos w tym jest), to pamietajcie ze to najprostsza droga, zeby nie szukac dalej i nie brać na klate tego, ze cos spadko przez własne błedy :faja:

www.tebim.pro - Rozwiązana dla e-biznesu.

yomas - tu nie ma powiązania z vipami. Domeny robione prywatnym zapleczem też latają.

Coś tam zaczyna sie już przejaśniać, wygląda na to że google zrobiło zupełnie odwrotnie niż przy ostatnim updacie.

To co uznane zostało za "bezpieczne pozycjonowanie" właśnie przestało nim być.

Dopiero co wycięli z adwrodsa "chwilówki" a na tym kupa kasy była = to coś trzeba wymyślić żeby kasa sie zgadzała :D

[edyta] Zauważcie, że branże PP trzymają się całkiem dobrze vs "zwykłe" strony. Spam jest dobry :D

Edytowane przez straseusz

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY