Studenciak Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Linki z precli z Allegro nabieraja mocy - stronki nimi robione maja wzrosty Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s_matysik Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 @straseusz jakie branże PP trzymają się dobrze i na jakie kraje? bo na wielu widzę zupełnie odwrotnie niż piszesz [Wykonam] Szybkie i skuteczne pozycjonowanie stron - zobacz efekty 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Matusik o tych PP które robi Darek, Ty nawet nie słyszałeś wiec nazwa nic Tobie nie da. Nie chodzi o pilsy. Te PP o których mówi Darek owszem większość stron stoi. Z tego co paczyłem na UK chyba jedna wypadła z czołówki. W innym PP też nie polskim topy w 100% niezmienione ale wszystkie strony dostały "ostrzeżenia" o jakichś dzieciaków, że jak nie wpłacisz 1,5 bitconów będą wysyłać doosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 mi chyba zapomnieli wysłać żądania okupu i od razu przeszli na ddosy ;p Skończyło się na cloudflare (no chyba, że to oni zlecają ddosy ) Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ale coś poważnego leci czy po prostu naszpikowały jakąś podsieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Ataki niby z różnych krajów przede wszystkim drugiego świata, chyba nic poważnego bo dało się powycinać i wszystko działa. 1 Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beerbant Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Zauważyłem, że w topy powskakiwało sporo stron robionych preclosreclami Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania .... Moja fotografia kulinarna Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Zauważyłem, że w topy powskakiwało sporo stron robionych preclosreclami Tak , tak , pisalem wyzej - najgorszej masci srecle robia topy Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 4 dzień spadków, pojedynczych wyskoków na zielono nie uwzględniam, bo to drobny odsetek całości. Ciekawie. Ja przebudowuję kilka profili dla sprawdzenia, nie ma co czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavi1984 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Mnie wróciła strona do topów na turystyczne frazy - wypadła przy pierwszym pingwinie i nic z nią nie robiłem. Patrzę sobie linki - jeden link z dmoza, cała reszta to stare publiczne precle i seo katalogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Jak działa to trzeba linkować. Może kiedyś jeszcze będziemy miniacze i inne donki stawiać Co jakiś czas muszą tasować. Nie ma co płakać, może inny spadną bardziej niż Tobie i klienci do Ciebie przyjdą. Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 13 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Może kiedyś jeszcze będziemy miniacze sprawdź fotosy miniacza i zobacz winniki z ostatnich 6 miesięcy zdziwisz się ile jeden użytkownik PiO tego nastawił. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek7777 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 a czy te spadki nie mają czasem czegoś wspólnego z informacją Google z 7 września że będą surowo karać za linki z widgetów ? w Statlink większość linków wychodzi z sidebar, a przeważnie tam są widgety więc może to być powiązane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 a czy te spadki nie mają czasem czegoś wspólnego z informacją Google z 7 września że będą surowo karać za linki z widgetów Co ma piernik do wiatraka? Tam chodziło oto, że będą karać strony które te widgety umieszczają, dodatkowo widget, a sidebar to róźnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 @up O co im niby chodziło, a co zostanie ukarane to dwie różne sprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi