emonkey Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Modlitwa się przyda, moim zdaniem może brakować odpowiednich treści i tyle. Nigdzie nie pisałem, że linki nie mają znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Jak dzisiaj u was ? U mnie walnęło wczoraj/dzisiaj bardzo ostro znowu na stronach które do tej pory nie zanotowały żadnych spadków. Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmirek Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 U mnie poleciały strony których nie ruszałem od kilku miesięcy bo były na 1 miejscach a teraz 10-14 oczek w dół (sporo w nich było statlinka) . To co robiłem na bieżąco się trzyma tak samo. Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na: domki-grodek.pl Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek7777 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 strony pozycjonowanie od 1,5 miesiąca bez spadków, pozostałe wachania na poszczególne frazy, niektóre spadek o 2-5 pozycje, inne o 20-40 , niektóre po spadkach z poprzednich dni idą w górę ale tylko o kilka oczek, np spadła o 20 teraz w górę o 4.. niewiem w którym kierunku to idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 A ja mam taką zagadkę dla was Niby wróciło... ale tylko w stacie, bo w serpach nie widać tej domeny na podanych pozycjach i wątpię, że jest to związane z różnymi DC, bo wczoraj też niby takie powroty były a do dzisiaj tych domen w serpach nie widać. 1 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 U mnie też spadki z TOP 5 o 10-15 pozycji na kolejnych stronach. Pełno jest w wynikach OLX, KRS, Allegro, PF itp... Ciekawe jak i kiedy się to skończy. Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ja, aż nie pamiętam żeby kiedykolwiek były przy jakimś updacie takie zawirowania przez tak długi czas. U mnie na ok. 10 stronach od tygodnia pozycje latają z dnia na dzień w skrajności - raz 1 miejsce, a na drugi dzień 50. Na innych stronach nieco mniejsze huśtawki, ale i tak żadnej stabilizacji nie widać i nie można przewidzieć jaki efekt końcowy będzie. Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 @blake, Po prostu mieli wszystko jak leci @blake, Po prostu mieli wszystko jak leci Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 leci po frazach więc na razie cza zachować spokoja no i widać jakieś powroty, może gdzieniegdzie śrubki odkręcą SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siati Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 A ja mam taką zagadkę dla was Pewnie algorytm pisała kobieta Sprzedam domenę rządową 10latwue.pl aukcja na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 a ja dzis dostalem dwa maile " Ostatnia szansa, by odebrać w Google Analytics 200zł na reklamę w AdWords" 3 Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 - oberwały strony które nie są RWD - wylot zaraz poza TOP10 RWD tu nie ma nic do rzeczy, ja mam wszystkie strony RWD i tak ucierpiały, ba w topie pozostały strony które nie są RWD i mają się bardzo dobrze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Skłaniam się póki co do ugryzienia przez pande. Trudno na razie rozgraniczyć bo ciągle miesza, ale faktycznie braki optymalizacyjne == definitywnie spadki. SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Panowie tu nie chodzi też o żadną optymalizację, a o linki, linki i jeszcze raz linki. Wycieli stare miejscówki ban albo aktualizacja DT i efekt jest taki: Strona nie była linkowana od roku, wcześniej pozycje zdobyte wyłącznie w połączeniu VIP + ogólnodostępnych miejscówek. Edytowane 14 Września 2016 przez janekszeryf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RTS Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 U mnie strony cały czas linkowane publicznymi bazami z top5 top10 wyleciały mocno w dół ( co dziwne, tylko część, inne linkowane w taki sam sposób jeszcze siedzą z małymi naturalnymi skokami). Inne strony, przy których nic nie było robione od kilku miesięcy parę dni temu z pozycji top20 top30 wskoczyły w top5 top10, a wczoraj wróciły na swoje dawne miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi