raphel Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 no to panowie luknijcie teraz nowy wyglad mobile ze zdjeciami. Coraz blizej im do sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raphel Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 ciekawe czy exif dziala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arecki71 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 ANTITERROR UPDATE https://goo.gl/2o4aDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 dzisiaj dalło do pieca https://serp.watch/ Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 jakoś tak u kangurów spokój https://www.forum.optymalizacja.com/cp/3-zmiany-w-serpach/ Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Tylko u kangurów, bo monitorują chyba same większe strony w usa, na całej reszcie zmiany, ale z tego co widzę powrotne... Zaczęło wracać to co poleciało 2 września "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek7777 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 powrotów nie będzie. Kończy się era pozycjonowania wyników naturalnych. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Jest dobrze. Coraz więcej zielonego. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 15 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Do czasu jak na pierwszej stronie jeszcze jest coś oprócz adwordsów nic nie kończy się, nie dramatyzuj. Na dodatek Google nie jedyny agregator jeśli chodzi o ruch. Po trzecie dramatów nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Nadal miesza. Panel pokazuje top10 a było top1, sprawdzam ręcznie i jest top1. I odwrotnie oczywiście. Ja bym na razie jeszcze nie mówił "hop" Ale faktycznie powroty są i to duże na tych co poleciało, natomiast spadki o 5-20 oczek na domenach nie linkowanych wcale niczym od 3 lat(sama optymalizacja bo i frazy proste). Ciekawe ciekawe.... [edit] Ludzie nie odświeżajcie paneli po pińcet razy bo proxy padają jak muchy, odświeżanie nie podnosi wyników Edytowane 15 Września 2016 przez straseusz 1 SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Wolałem te jednodniowe update, przynajmniej człowiek wiedział na czym stoi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 dzis kolejne 3 maile : Został mniej niż tydzień, by wykorzystać 200 zł od Google Moja Firma Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ja to stawiam że jeszcze tydzień to potrwa. Dlaczego ? Bo jeszcze w niektórych branżach nie było nawet pierdnięcia - co znaczy że "nie doszli" do nich. A przecież tak nie może być... 1 SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszela Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 [...]Bo jeszcze w niektórych branżach nie było nawet pierdnięcia No właśnie dzisiaj mi solidnie dopiero zamieszało IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 Ja to stawiam że jeszcze tydzień to potrwa. Na pewno jeszcze potrwa, widać to po niektórych stronach, gdzie od soboty pozycje się nie zmieniły, a dziś czerwono. Z tego co zauważyłem leci branżami, przykładowo jeśli strony były pozycjonowane na "noclegi w puszczykowie" to każda pozycjonowana strona na tą frazę miała zmiany w pozycjach w ten sam dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi