automatyk Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Już mniej więcej tak zostanie. Naprawią tylko pozycje stron firmowych dużych brandów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 @automatyk, Wróżbita Maciej? 1 Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Coraz więcej zieleni. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Już mniej więcej tak zostanie. Naprawią tylko pozycje stron firmowych dużych brandów. Co za bzdury... Przez cały sierpień oraz początek września miałem cały czas przewagę zieleni. Powchodziły mi frazy, których nie mogłem ruszyć od dawna (nie widziałem tu nagłych skoków, tylko moja praca i powolne schodki w górę w pozycjach). Niestety tąpnęło wszystko po 10 września... obecnie od kilku dni mam przewagę czerwonego. Sprawdzam serpy dla kilku moich fraz i pokazuje domeny z xxxx, które są niezoptymalizowane nie mają title oraz description...a na pozycjach są. Na 8 fraz miałem 7 w top 10, obecnie mam 3..i nie widać poprawy Zauważyłem też, że lecą mi strony, które sporo podlinkowywałem w sierpniu (przede wszystkim art sponosorowane), ale też te podlinkowane w czerwcu oraz lipcu statlinkiem. W weekend nie sprawdzam pozycji, szkoda nerwów. Dalej robię swoje jak robiłem. Linkuję tylko brandingowo i tu również spadki.. ch.. wam wiecie gdzie guglarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszela Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Linkuję tylko brandingowo i tu również spadki.. ch.. wam wiecie gdzie guglarze Ktoś tu chyba wstał lewą nogą .. IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clave Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Jeszcze "mieli" Z kolorami i wnioskami bym jeszcze poczekał. Coś mi się wydaje, że dzisiaj/jutro przełożą kolejną "wajchę" Jestem jak inni ludzie. Po prostu zaopatruje potrzebujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatyk Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Linkuję tylko brandingowo i tu również spadki.. ch.. wam wiecie gdzie guglarze Coca-Cola to brand, Blend-a-med to brand, Allegro to brand, Olx, Ceneo, Twitter, Facebook itd. To, że linkujesz stronę jakiejś niszowej firmy na jej nazwę, nie oznacza jeszcze, że dla Google jest to jakikolwiek brand. Edytowane 16 Września 2016 przez automatyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockstar Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Zaczyna mnie to coraz bardziej bawić. Strona robiona spamem kilka lat temu, siedziała na drugiej stronie odkąd pamiętam (nawalanie na anchory bez ładu i składu). Od roku nic nie było przy niej robione. 2 września wskakuje na średnie/trudne frazy i pnie się lekko w górę a dzisiaj następuje wylot. Zaznaczam, że frazy konkurencyjne, a domena z całkowicie zwalonym linkowaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Zaczyna mnie to coraz bardziej bawić. Strona robiona spamem kilka lat temu, siedziała na drugiej stronie odkąd pamiętam (nawalanie na anchory bez ładu i składu). Od roku nic nie było przy niej robione. 2 września wskakuje na średnie/trudne frazy i pnie się lekko w górę a dzisiaj następuje wylot. Zaznaczam, że frazy konkurencyjne, a domena z całkowicie zwalonym linkowaniem. Ja miałem od prawie trzech miesięcy wszystko wyciągnięte i 10-11 września nagle ciach.. Linkuję tylko brandingowo i tu również spadki.. ch.. wam wiecie gdzie guglarze Ktoś tu chyba wstał lewą nogą .. Żebyś wiedział, 2-3 miesiące naprawdę ciężkiej pracy strzelił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 ciężkiej pracy Łopatą linki spod ziemi wykopywałeś? 3 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
likom Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 a z mojego podwórka "ulotki poznań" wczoraj 6 pierwszych miejsc olx, dzisiaj 3 miejsca, dalej indeed, gumtree, jooble. We Wrocławiu na hasło "ulotki wrocław" dokładnie to samo i tylko jedna normalna firma na pierwszej stronie. Strona zupełnie nie zoptymalizowana widać że trafiła przypadkiem bo normalnie nie powinno jej być nawet na 3 stronie. Same ogłoszenia o pracy. Paranoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 z tego co widzę (przynajmniej u mnie) to oberwały domeny które nawet od ponad dwóch lat nie były ruszane i wcześniejsze pingwiny pandy i inne dziady się ich nie trzymały a teraz... bęc..... I co gorsze obawiam się że nie będzie już z tego Hop.... Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekn Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Linkuję tylko brandingowo i tu również spadki.. ch.. wam wiecie gdzie guglarze Coca-Cola to brand, Blend-a-med to brand, Allegro to brand, Olx, Ceneo, Twitter, Facebook itd. To, że linkujesz stronę jakiejś niszowej firmy na jej nazwę, nie oznacza jeszcze, że dla Google jest to jakikolwiek brand. Widać że dla Ciebie słowo brand rodzi trudności w zrozumieniu iż brand to również najzwyczajniej w świecie nazwa firmy. Chłopu najnormalniej w świecie chodziło o linkowanie na nazwę firmy. Wyobraź sobie że oprócz tego że są marki znane niemal każdemu Firma Wulkanizacyjna Zdzisław Żuk ze Sfornych Gaci również jest brandem. Na koniec - słów używałem jako synonimów aby było Ci trudniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
automatyk Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 (edytowane) Ty nie pojmujesz, ze Google ma w d... takie brandy Przeanalizuj wątek, to zobaczysz, że on odpowiadał na mój post w którym pisałem o dużych brandach. Warsztat Samochodowy w Krakowie SP. Z O.O lub SuperTaxi Roman Kowalski to nie jest dla Google brand. Czytanie z uwagą rodzi u Ciebie trudności i to spore. Problem z serpami jest dla nas taki, że Google preferuje nadmiernie duże strony i duże marki. Ta tendencja zdaje się umacniać i coraz mniej w wynikach (konkretnie w TOP 10) jest mniejszych stron. Nie każdy może pozycjonować Onet lub Allegro. Edytowane 16 Września 2016 przez automatyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 widać Ty tomekn nie rozumiesz podstawowej rzeczy, że link "brandowy" nie różni się niczym również w ocenie algorytmu od "Okna Warszawa" i nie cytuj w całości! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi