qazy Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 w nawiązaniu do kilku powyższych postów: tak naprawdę powtórzę teraz to, co napisałem niemal 2 lata temu, przy poprzedniej "wywrotce" w G. : "karać" strony powinni jedynie za wprowadzanie użytkownika w błąd, jeśli zawartość witryny odpowiada zapytaniu i użytkownik znajduje to, czego szukał to wszystko jest w porządku. Użytkownik ma w d...e dlaczego ta a nie inna strona jest wyżej. Ale z punktu widzenia g. to by było kompletnie nieopłacalne, stąd te wszystkie "kary" za "nienaturalne linkowanie" i tzw. "updaty"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Natomiast czasami robota zajmuje 15 minut. Te czasy to się chyba skończyły już ładnych parę lat temu, gdzie wystarczyło mieć jedną dodawarkę do publicznych precli i kilku gerdich którzy bazy dostarczali na tacy. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brn Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) Olx i panoramafirm to ma być lepsza jakość wyszukiwania?? to jakiś żart, bo dużo firm na tych stronach jest nie aktualna. Edytowane 17 Września 2016 przez brn Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Traum Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Nie gorączkuj się tak - w tej formie to nie pozostanie bez wątpienia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Coraz więcej zieleni. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Tak, dzisiaj jakby zaczęło wracać do normy, zieleni się wszystko, chociaż jesień się zbliża... "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Traum Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Pozazdrościć, u mnie nadal miele na 50% , pozostała część na zielono z dopiero niewielkimi wzrostami na poprzednie pozycje... -_-' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) @Blake, część zielono, a część czerwono, chyba jeszcze nic się nie kończy screen z jednej z domen z dziś Edytowane 17 Września 2016 przez Aleksiejs Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 U mnie to co przed wczoraj wróciło to dzisiaj wypadło, to co wczoraj spadło dzisiaj wzrosło. Zmiany z top 10 poza indeks, top 1 na 30 miejsce etc. Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Wszystko w garze się miesza, macie więc jedyną niepowarzalną szansę w swym Seło lifie z jakiś tydzień odpocząć ...... a Wy tak $%^^&%^# sprawę Proszę to poważnie przemyśleć Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aleksiejs Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 @Konik Ja odkąd się zaczęło nic nie kombinuję i w sumie się trochę zacząłem nudzić 1 Firia.pl - Blog pasjonatki wszystkiego co związane ze zdrowiem, odżywianiem oraz psychologią Każdy czasem potrzebuje pięknych życzeń i wierszyków na najróżniejsze okazje - https://zyczeniowo.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TommekG Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 (edytowane) To czekamy aż wujek Google i reszta jego ekipy szwagier i jego bratanki się ustatkują i wrócą do normalności. Edytowane 17 Września 2016 przez TommekG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 @Aleksiejs Przyjacielu to niedobrze, bardzo niedobrze ... W TV pokazywali robotnika fabryki "Cegielski Poznań" ... Całe życie marzył, że jak przejdzie na emeryturę to czego on tam nie dokona ! Obudził się na tej emie o 4.00, jak zawsze do fabryki z przyzwyczajenia, pomyślał i ... po tygodniu zatrudnił się z powrotem na 1/4 etatu Ucz się na błędach innych ! Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Wszystko w garze się miesza, macie więc jedyną niepowarzalną szansę w swym Seło lifie z jakiś tydzień odpocząć Jak w garze wszystko się miesza to jest najlepszy czas aby dodać przypraw. 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 Taka sytuacja: Ale nie ma sie z czego cieszyć - ręcznie sprawdzam i nic nie ma Szalf(czy tam konik) dobrze mówi, najlepsza okazja żeby sobie wolne zrobić. 1 SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi