Skocz do zawartości

Nadchodzi kolejny update algorytmu? Coś drgnęło w serpach? Google coś miesza? Przetasowania w TOPach?

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

U siebie widzę pewne poprawy, wskoczyły mi frazy, które na parę dni pojawiły mi się na początku sierpnia, a potem przepadły. Od dwóch dni przewaga zielonego, najgorszy był piątek, od tego momentu widzę poprawę. Jednak może to być tylko chwilowe..

Wciąż jednak jestem 3% w plecy i to na całkiem dobrych frazach..

Nadal wiele branż jest nie ruszonych(lub są tylko "nadgryzione"), więc do końca tygodnia na bank będą rotacje.

• Like 1

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

U mnie piękne skoki po 30 lub 20 na zielono a w serpach ni huhu, a to co na czerwono to się mniej więcej zgadza Aczkolwiek część powracała. Ale jak szukam informacji dla mnie potrzebnych to się za głowę chwytam co teraz wyświetlają  :olaboga: 

Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na:  domki-grodek.pl

Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera.

Z Wami to żadnego smaru nie starczy, trzeba mieć zamknięty system z pompą olejową, chłodnica i filtrem :D

Wracając do meritum : naprawdę niesprawdzające non-stop te winniki na publicznych proxy, bo z 2k zostało widzę 23 :D

Od tego strona nie będzie wyżej i żadnej info do testów nie uzyskacie bo liczą się własnie wyniki wejściowe i końcowe, po mieszaniu . Coś teraz zmieniać to jak pchać paluchy do kielicha blendera kiedy blenduje aby spróbować czy koktel jest słodki - całkiem prawdopodobnie obetnie paluchy.

• Like 3