Joland Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Bo może im chodzi o to żeby ubić nasz prosiaczki... A co do tematu wątku, to rzeczywiście trochę śmieszny - drgnęło. Powinien być nowy temat - coś pi.......o w serpach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) Bo może im chodzi o to żeby ubić nasz prosiaczki... Na pewno jest to główny powód tej zadymy, która trwa już kilkanaście dni :). Edytowane 19 Września 2016 przez tomek_25 1 barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Kurde, ze wcześniej na to nie wpadłem! "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Proxy G ubija sukcesywnie już od ponad roku, ale to tak wynik uboczny. Wiedzą, że nie wszytko można załatwić prywatnymi ( w przypadku sprawdzania pozycji można). Proxy zabijają się również i recaptchą. Co do całej sytuacji dla własnego użytku ten algo nazwałem blenderem , wszytko na to wskazuje w mojej prywatnej ocenie, że poza wyjątkami z bardzo jedno-typowym profilem linków obstawiam, że reszta stron wróci gdzieś na poprzednie pozycje. Chyba te z VIPów i inne popularnych miejscówek ( stat na przykład) polecą na zawsze, za dużo już te miejscówki gwałcono i tylko w jednej pozycji - "na pieska". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 (edytowane) "na pieska" A co gorsze "od zakrystii" Edytowane 19 Września 2016 przez blake "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Nie, lepiej różnicować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 No to już wiecie koledzy co z tymi wynikami, które niby są a ich nie ma? Czy trzeba szczegółowych wyjaśnień? Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Trzeba "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmirek Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Klientom ciężko zrozumieć pewne fakty:/ Jak to takie rozbieżności mogą występować Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na: domki-grodek.pl Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Duże zmiany były w weekend https://serp.watch/, widać że coś grzebią przy algo. Zobaczymy co będzie jak się sytuacja uspokoi... Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 dalej sporo miesza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farcrytabor3 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Pamiętam jak kiedyś mówiono jakie google jest głupie, że nic nie potrafią zrobić i nic nie zrobią seowcom. "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Pamiętam jak kiedyś mówiono jakie google jest głupie... Akurat do tego trafny jest cytat z Twojej stopki. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 19 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 farcrytabor3 SEOwcy jak karaluchy, przeżyją nawet zagładę nuklearną. Trzeba dostosować się do wyników, algorytmu i tyle. Do końca istnienia naturalnych wyników istnieć będzie pozycjonowanie w tej odsłonie o której rozmawiamy to znaczę manipulowanie czynnikami rankującymi. Po drugie generowanie ruchu to też pozycjonowanie w pewnym sensie, można mieć bana w G i mieć dobrze zarabiającą stronę, generując ruch z FB, TW, VK, OK i podobnych serwisów. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
farcrytabor3 Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Max ja to rozumiem, ale jak by nie patrzeć to już nie jest linia prosta jak kiedyś. "Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi