Rockstar Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Rzeczywiście to co wylatuje w ciągu ostatnich tygodni dzisiaj wraca. Zakładam, że strony, który wróciły zostaną już na swoich miejscach. Niestety mielenie nadal trwa i jest spory ruch w obydwie strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 myślę, że jeszcze za wcześnie na wnioski.. od momentu jak przestanie mielić to wypadałoby jeszcze poobserwować sytuację przez 2-3 tyg to wtedy się wyklaruje. to co ci dzisiaj skoczyło może zacząć spadać. Taki nagły skok jest nienaturalny, to byłoby zbyt piękne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myseo Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Taki nagły skok jest nienaturalny, to byłoby zbyt piękne A taki? Zostanie czy znowu wyleci? Dziennikarstwo Obywatelskie - zapraszam do dodawania wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 A sprawdzacie w ogóle czy to na prawdę znajduje się na tych pozycjach? 2 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Taki nagły skok jest nienaturalny, to byłoby zbyt piękne A taki? Zostanie czy znowu wyleci? życzę żeby został Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Dokładnie, można pozycje odświeżać co godzinę i co innego pokażą 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marsi Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 stat4seo źle sprawdza pozycje - sprawdź - fizycznie tego nie ma... Po 22:00 widzę wyniki takie jakie bym chciał Rano płakać się chce. No ja mam odwrotnie, po 22 za to ide spać Szelki Guard Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 blake - też to zaobserwowałem o czym piszesz, jednak po czasie zaczynam widzieć te strony na pozycjach, które wskazuje kilka dni wcześniej stat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Oby tak było, bo ja póki co jeszcze ich nie widzę a stat dużo na zielono pokazuje "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 ja korzystam z webpozycja i tu wyniki widzę dopiero koło 17. Czasami zdarzają się błędy, ale rzadko widzę po serpach, że nadal sporo zmian.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myseo Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Zakładam, że strony, który wróciły zostaną już na swoich miejscach. Niestety mielenie nadal trwa i jest spory ruch w obydwie strony. Aha... Dzisiaj sprawdzałem i jest wysoko. Wczoraj mi umknęło, że w ogóle spadło. Tak jak mówicie lata w obie strony cały czas i to, że jakiś system pokazuje inne wyniki niż są nie znaczy, że źle działa. Dziennikarstwo Obywatelskie - zapraszam do dodawania wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agland Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) Ja wczoraj rano widziałem w mobile i na jednym z komputerów to co pokazuje stat4seo (wyniki dla mnie korzystne ) Na innych komputerach było to co od kilku dniu czyli kiszka (wikipedie, pracuj, olx itp). Później na mobile to powróciło. Dzisiaj zacząłem drążyć temat i w nowej operze przez vpn z Niemiec sprawdziłem wyniki w polskim google i wychodzą takie jak należy czyli powroty i jest to zbieżne z stat4seo. Może idzie to falami i aktualizują krajami datacenter bądź w algorytmie nawaliła geolokalizacja i dlatego strony pospadały 20-30 oczek. Różne wyniki nie dotyczą w tym konkretnym przypadku tylko mojej domeny ale kilkunastu innych domen z kilkunastu zapytań jakie zadawałem wyszukiwarce. To takie moje spostrzeżenia amatora i oczywiście mogę się mylić. Edytowane 20 Września 2016 przez agland Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) nieważne... Edytowane 20 Września 2016 przez SzlafRock Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek7777 Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 najlepiej odpiąć wszystko i zacząć od zera, tak się skończy, przecież widać gołym okiem że domeny linkowane poleciały a domeny nie linkowane powskakiwały i tak już zostanie, nie rozumiem dlaczego wy się łudzicie że wam nagle w TOPY frazy wrócą, na prawdę nie rozumiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 (edytowane) różnicować, różnicować i jeszcze raz różnicować.. tym postem stałem się właśnie stałym forumowiczem! Edytowane 20 Września 2016 przez pablitomet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi