straseusz Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 póki co nie ma co wyciągać jakichkolwiek wniosków tylko czekać. To jest właśnie najlepszy czas na analizowanie i wyciąganie wniosków. Po zakończeniu będzie czas na podsumowanie całości. W pozycjonowaniu jak czekasz to się cofasz. Tomek777 -> I tu się właśnie mylisz Kochanieńki SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Później na mobile to powróciło. Dzisiaj zacząłem drążyć temat i w nowej operze przez vpn z Niemiec sprawdziłem wyniki w polskim google i wychodzą takie jak należy czyli powroty i jest to zbieżne z stat4seo. Może idzie to falami i aktualizują krajami datacenter bądź w algorytmie nawaliła geolokalizacja i dlatego strony pospadały 20-30 oczek. Ta teza daje nam nadzieje! Yeah. Jest prawdopodobna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unfair Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 A tak naprawdę Google chciało zmarnować wasz czas na sprawdzanie pozycji i nic z tego nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Dopiszę się do tych 39 stron o niczym. U mnie na różowo. Dzisiaj. Wczoraj było na fioletowo. Boję się co będzie jutro. 1 Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Po takiej mieszance to tylko sraczka ;P "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi2007 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 U mnie takie wahania Fraza 1 (Ogólnopolska) Fraza 2 (ta sama co 1 lecz na region) Eloszka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) U mnie cały czas nędza. Tam gdzie dopieściłem statlinkiem cały czas trzymają się spore spadki, mimo że wcześniej 80% fraz miałem w top10. Generalnie linki statlinkowe stanowiły około 20-30% wszystkich linków. Obecnie tylko jedna fraza dopieszczona statlinkiem wskoczyła z 11 miejsca na 5 (czyli tak jak było wcześniej), pozostałe lecą lekko w dół lub tam się trzymają.. Jak na razie cały czas serpy są strasznie dziwne Edytowane 21 Września 2016 przez pablitomet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmirek Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Stat4seo nie ogarnia jeszcze tego. Całkowicie różne pozycje są wyświetlane. Szukasz miejsca na odpoczynek sprawdź co znajdziesz w Gródku nad Dunajcem na: domki-grodek.pl Materiały edukacyjne korepetycjenowysacz.edu.pl naprawa komputerów, dyski twarde, arytmetyka komputera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Dokładnie. U mnie na raz na zielono, raz na czerwono, ale te frazy co na zielono to co sprawdzam ręcznie, to aktualnie ich nie ma w serpach i zajmują inne pozycje niż to pokazuje stat4seo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 21 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Koledzy jeśli stat4seo sprawdza przez proxy inne jak Polskie niezależnie czy prywatne czy publiczne, to tak będzie bo wyniki obecnie różnią się, z Polskiej i innej lokalizacji nawet w google.pl 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clave Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 (edytowane) Stat4seo nie ogarnia jeszcze tego Ogarnia, tylko jeszcze "mieli" i dodatkowo są "różne" wyniki w różnych datacenter. E: MaxPan był szybszy Edytowane 21 Września 2016 przez Clave Jestem jak inni ludzie. Po prostu zaopatruje potrzebujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimi2007 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Zgadza się niektóre frazy się nie zgadzają, dla mnie to jest bardzo dziwne. Ma ktoś jakąś teorie na to? DC? Eloszka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Ma ktoś jakąś teorie na to? DC? Teoria chaosu.... Sposób jest jeden - wyłączyć monitoring. Włączyć jak ten temat na pio przestanie się rozrastać dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Merf Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Koledzy jeśli stat4seo sprawdza przez proxy inne jak Polskie niezależnie czy prywatne czy publiczne, to tak będzie bo wyniki obecnie różnią się, z Polskiej i innej lokalizacji nawet w google.pl pytanie czy to się jakoś unormuje, czy motać polskie prosiaki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 skoro pozycję skaczą cały czas nawet przy ręcznym sprawdzaniu to nic dziwnego że przy sprawdzaniu przez automaty też skaczą... Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi