Skocz do zawartości

Nadchodzi kolejny update algorytmu? Coś drgnęło w serpach? Google coś miesza? Przetasowania w TOPach?

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

póki co nie ma co wyciągać jakichkolwiek wniosków tylko czekać.

To jest właśnie najlepszy czas na analizowanie i wyciąganie wniosków. Po zakończeniu będzie czas na podsumowanie całości. W pozycjonowaniu jak czekasz to się cofasz.   :)

Tomek777 -> I tu się właśnie mylisz Kochanieńki :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

Później na mobile to powróciło.

Dzisiaj zacząłem drążyć temat i w nowej operze przez vpn z Niemiec sprawdziłem wyniki w polskim google i wychodzą takie jak należy czyli powroty i jest to zbieżne z stat4seo. Może idzie to falami i aktualizują krajami datacenter bądź w algorytmie nawaliła geolokalizacja i dlatego strony pospadały 20-30 oczek.

Ta teza daje nam nadzieje! Yeah. Jest prawdopodobna.

Dopiszę się do tych 39 stron o niczym.

U mnie na różowo. Dzisiaj.

Wczoraj było na fioletowo.

Boję się co będzie jutro.

• Like 1

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Po takiej mieszance to tylko sraczka ;P

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

U mnie cały czas nędza. Tam gdzie dopieściłem statlinkiem cały czas trzymają się spore spadki, mimo że wcześniej 80% fraz miałem w top10. Generalnie linki statlinkowe stanowiły około 20-30% wszystkich linków.

Obecnie tylko jedna fraza dopieszczona statlinkiem wskoczyła z 11 miejsca na 5 (czyli tak jak było wcześniej), pozostałe lecą lekko w dół lub tam się trzymają..

Jak na razie cały czas serpy są strasznie dziwne

Edytowane przez pablitomet

Koledzy jeśli stat4seo sprawdza przez proxy inne jak Polskie niezależnie czy prywatne czy publiczne, to tak  będzie bo wyniki obecnie różnią się, z Polskiej i innej lokalizacji nawet w google.pl

pytanie czy to się jakoś unormuje, czy motać polskie prosiaki..