Skocz do zawartości

Nadchodzi kolejny update algorytmu? Coś drgnęło w serpach? Google coś miesza? Przetasowania w TOPach?

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

a ja zrobie tylko onpage. Możemy zrobić test otwarty na PiO. Nowa fraza, której nie ma w serpach, nowe domeny, ta sama templatka, ten sam dzien rejestracji domeny, ten sam dzien wpisu. Strona bez wpisów. Sam content na głównej

Robiłem testy.  Strona poprawnie zoptymalizowana z unikalnym contentem bez żadnych linków dochodzi do 20-30 miejsca w wynikach na średnio trudne frazy. Dalej nic.  O trudnych fazach zapomnij.  Natomiast stalinkiem można zrobić i trudne frazy + poprawna optymalizacja oczywiście (jak Ty to nazywasz onpage :) ). 

• Like 2

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Mi tam pasują te zmiany w 100%. 2 tygodni grzmiało, a deszczu nie ma. Co było do przewidzenia. Trzeba nie co pozmieniać strategie ale w zasadzie nic nie zmieniło się. Domniemywam, że ten blender to był skutek czegoś innego większego o czym my jeszcze nie mamy pojęcia.

Potwierdzam, że w dniu dzisiejszym większość fraz wróciła na swoje miejsce a niektóre nawet wyżej:)

Kup sobie gotowca - Gotowe strony po zaplecze / afiliacje / adsense- https://picabela.link/gotowe-strony-zapleczowe/

40 linków blogowych z artykułów - https://picabela.link/linki-z-blogow/

Tworzenie całych dyskusji na forum z linkiem tylko dla Ciebie - https://picabela.link/linki-z-forow-internetowych/

Sprawdzacie czy te frazy które pokazują panele są na prawdę widoczne ? U mnie na dwoje babka wróżyła, więc nie ma co się za bardzo cieszyć. No chyba że ktoś się rozlicza od pozycji którą pokazuje panel to wypłata będzie się zgadzać ;)

• Like 1

Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań.

Dzisiaj to wchodzą frazy których nie ma prawa być w topie. Więc nie wierze że to co jest zostanie w topie.

Ale frazy faktycznie wracają(ręcznie też ich widać).

Ale dalej to tylko gdybania - jutro może być pierd...lnięcie itd. itd. :D

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY