pablitomet Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) alez dzis piekne powroty do topow stron robionych statem Wczoraj koło godz 23 jak sprawdzałem to pokazywało mi wiele fraz, które dopieszczałem statlinkiem ponownie w top 10 (miejsca nawet lepsze niż w sierpniu), dzisiaj już tego nie widzę.. szkoda.. SERPy dalej pokazują bzdury, mielenie dalej trwa.. ale też widzę inny potęp. Wczoraj wróciło mi parę fraz,które spadły mi jeszcze 31 sierpnia Edytowane 22 Września 2016 przez pablitomet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) U mnie również mega powroty, wszystko, dosłownie wszystko wróciło, powroty z Mordoru na zielone łąki Shire'u. Wniosek jest taki, że nic nie trzeba zmieniać w strategiach i technice. Google miało jakąś niewyjaśnioną sraczkę i tyle. Koniec paniki. Edytowane 22 Września 2016 przez Anmato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Chyba za wcześnie na świętowanie... Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Google miało jakąś niewyjaśnioną sraczkę i tyle. Koniec paniki. To dopiero początek. Panika dopiero się zacznie. Teraz to laicik. 1 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 To co teraz się dzieje w serpach to ledwie ciche pierdnięcie przed obleśnym pingwinem który powoli kroczy na tych swoich kruciutkich łapkach..... Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 (edytowane) Google miało jakąś niewyjaśnioną sraczkę i tyle. Koniec paniki. To dopiero początek. Panika dopiero się zacznie. Teraz to laicik. Nie, bo u mnie 10. spadło wszystko bez wyjątku, często poza 100. Zmieniłem klocki w jednej stronie, ona się zatrzymała i wróciła o częściowo stracone pozycje kilka dni wcześniej. Dzisiaj mam święto. Jedna osoba stąd miała rację, jakiś chłopak pisał o różnicach geo czy coś.. Moim zdaniem, to tylko moje zdanie, przeceniacie Google i ich inżynierów. Chcą abyście mieli ich za Boga ale oni nimi nie są, bo SEO od 2 lat jest prostsze niż wcześniej. I nie istnieje coś takiego jak anchory brandowe, chociaż na rękę innym z branży, żeby część w to wierzyła. Edytowane 22 Września 2016 przez Anmato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Panowie z takim podejściem do tematu (momentami z lekka paranoją tu trąca) to lepiej już zająć się zbieraniem i sprzedażą grzybów . Przeczekać, uspokoić się, wyciągnąć wnioski, zmienić metody i pracować dalej . PS Tylko nie mogę skumać jednej rzeczy jak rozmawiałem z niektórymi osobami- jest 2016 rok. Wiele osób tutaj prowadziło kilkudziesięciu klientów (zarabiało często mega dużo pieniędzy). Nagle po tygodniu mówi mi że mogą zwijać interes i już dalej tego nie wytrzymają . Myślałem, że już nikt tutaj nie działa w 100% w SEO a jeśli już tak to zawsze ma odłożone "zaskórniaki" na wypadku wywrócenia się algorytmu na parę miesięcy (lub też ma alternatywne źródło dochodu). Pozdr. barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myseo Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Chyba za wcześnie na świętowanie... Jak za wcześnie? To nie dostaliście maila od G? Dziennikarstwo Obywatelskie - zapraszam do dodawania wpisów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Tak dostaliśmy z darmowymi Adwordsszami 1 Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Myślę, że do czasu wdrożenia nowego pingwina ten wątek urośnie do 100 podstron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelFM Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 a na zachodzie mówią, że nowy algorytm ma nazwę "opos" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Myślę, że do czasu wdrożenia nowego pingwina ten wątek urośnie do 100 podstron Czyli spodziewasz się większych spadków niż o 100 czy 200 oczek jak w ostatnich 2 tygodniach? Nie będzie już niczego grubszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 22 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2016 Co prawda, to wymaga potwierdzenia, ale widzę, że zwiększyła się tolerancja dla zapytań z jednego IP. 2 nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek7777 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 tak jak myślałem wczorajsza radość była przedwczesna, dzisiaj spowrotem spadki, mieszania ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Trotyl tak i prosiakow więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi