mefi Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Niestety również potwierdzam. Znów jest zamęt w wynikach. Pytanie czy jeszcze nie odświeżyło wszystkich DC, czy od nowa miesza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
win3tou Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Telefony od klientów o 7:00 - wiedz ,że coś się dzieje... 1 Pozycjonwowanie z semsei.pl . Jak studia w Gdyni to tylko na WSAiB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 23 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 , że zwiększyła się tolerancja dla zapytań z jednego IP. tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 A dlaczego niby miałoby przestać mieszać, bo komuś pozycje pasują. Weekend is coming! Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Czyli zawsze więcej i zawsze to źle :-P Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Cały czas miesza, bardzo dziwne, ile to ma jeszcze trwać. To raczej wygląda jakby coś im się pochrzaniło przy tej aktualce, bo na razie zmiany są bez sensu totalnie. W przypadku niektórych zapytań dostaję bzdurne wyniki, nie związane z zapytaniem.Tak nie może to zostać.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Gdy Wy piszecie, że niestety znów miesza, to ja się cieszę, bo u mnie jest znów dwa razy więcej wejść (długi ogon). Mobile też wzrósł. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Nie wszystkie strony i frazy spadły o 20 czy 30 oczek. Nie wszystkie strony w topie to olxy, allegra. Prześwietlić te które nie spadły i wyciągnąć wnioski. Przecież to proste. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszela Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Prześwietlić te które nie spadły i wyciągnąć wnioski. Przecież to proste. No właśnie bo mi na osiem stron o podobnych frazach póki co dwie z nich nawet nie drgnęły z pozycji przy tym całym zamieszaniu Ciekawe z czego to wynika.. IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Ciekawe z czego to wynika.. "Wypasu owiec w bieszczadach" Google najwidoczniej nie tyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No. Jednemu rośnie drugiemu spada. Specjalistom rośnie samo z siebie, inni muszą kupować tabletki. Taki lajf suszela - ale ta strona: nawynajem24.pl poleciała nie ? mi to sie wydaje że za mało tu masz wiki dodanych 2 SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Trochę inf o ostatnim updacie https://searchengineland.com/everything-need-know-googles-possum-algorithm-update-258900 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suszela Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 "Wypasu owiec w bieszczadach" Google najwidoczniej nie tyka. No akurat to nie tego typu frazy, Twoja wypowiedź jest ... suszela - ale ta strona: nawynajem24.pl poleciała nie ? Hmm.. Ta strona nigdy nie była w topach i na razie się nie zapowiada aby coś się zmieniło, bo wgl. jej nie ruszam. Nie ukrywam natomiast, że jestem nowicjuszem i dopiero uczę się metodą prób i błędów. IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laik321 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Pytanko od laika, Ostatnio (nie wiedziałem o tym mieszaniu google) postanowiłem znów zająć się swoim blogiem, ostatni post był z 2015, teraz dodaje 1 wpis na 2-3 dni i zauważyłem dziwną rzecz. Otóż przez to mieszanie raz pokazuje mi i.imgur.com/0NbpBNu.jpg Czyli ostatni aktywność była 6 dni temu, a raz pokazuje 2015 rok Gdy aktywność jest sprzed 6 dni, to moja pozycja waha się pomiędzy 2-4 na prawei wszystkich głównych frazach, a gdy post jest z 2015 ląduje na prwaie ostatnie miejsca z pierwszej strony na te frazy. Mam rozumieć, że to wina tego mieszania i to dobry znak dla mnie czy jednak zły? Pragnę zaznaczyć, że blog ma ponad 3 lata i zawiera wiele unikalnych treści, kiedyś był w topach 2-4 miejsce, a teraz niestety przez olanie go, spadł w ciągu roku na te ostatnie miejsca pierwszej strony. Z góry dziękuje za wytłumaczenie mi tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockstar Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 No właśnie bo mi na osiem stron o podobnych frazach póki co dwie z nich nawet nie drgnęły z pozycji przy tym całym zamieszaniu Ciekawe z czego to wynika.. To, że pozycje "nie drgają" wynika najczęściej z tego, że się nad nimi nie pracuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi