Skocz do zawartości

Nadchodzi kolejny update algorytmu? Coś drgnęło w serpach? Google coś miesza? Przetasowania w TOPach?

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Gdy Wy piszecie, że niestety znów miesza, to ja się cieszę, bo u mnie jest znów dwa razy więcej wejść (długi ogon).

Mobile też wzrósł.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Nie wszystkie strony i frazy spadły o 20 czy 30 oczek. Nie wszystkie strony w topie to olxy,  allegra.  Prześwietlić te które nie spadły i wyciągnąć wnioski.  Przecież to proste. 

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

Prześwietlić te które nie spadły i wyciągnąć wnioski.  Przecież to proste. 

No właśnie bo mi na osiem stron o podobnych frazach póki co dwie z nich nawet nie drgnęły z pozycji przy tym całym zamieszaniu  :jupi:  Ciekawe z czego to wynika..

a8n6k4m4.png

IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U :rolleyes:

No. Jednemu rośnie drugiemu spada. Specjalistom rośnie samo z siebie, inni muszą kupować tabletki.

Taki lajf :D

suszela - ale ta strona:

nawynajem24.pl

poleciała nie ? :D

mi to sie wydaje że za mało tu masz wiki dodanych :D

• Like 2

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

"Wypasu owiec w bieszczadach" Google najwidoczniej nie tyka.

No akurat to nie tego typu frazy, Twoja wypowiedź jest ...

suszela - ale ta strona:

nawynajem24.pl

poleciała nie ? :D

Hmm.. Ta strona nigdy nie była w topach i na razie się nie zapowiada aby coś się zmieniło, bo wgl. jej nie ruszam. Nie ukrywam natomiast, że jestem nowicjuszem i dopiero uczę się metodą prób i błędów.  :paker:

IQOS - Po co śmierdzieć papierosami i jeszcze się nimi truć? Polecam podgrzewany tytoń jako alternatywę https://api.iqosfriends.pl/polecam?a=BNII8U :rolleyes:

Pytanko od laika,

Ostatnio (nie wiedziałem o tym mieszaniu google) postanowiłem znów zająć się swoim blogiem, ostatni post był z 2015, teraz dodaje 1 wpis na 2-3 dni i zauważyłem dziwną rzecz.

Otóż przez to mieszanie raz pokazuje mi

i.imgur.com/0NbpBNu.jpg

Czyli ostatni aktywność była 6 dni temu, a raz pokazuje 2015 rok

Gdy aktywność jest sprzed 6 dni, to moja pozycja waha się pomiędzy 2-4 na prawei wszystkich głównych frazach, a gdy post jest z 2015 ląduje na prwaie ostatnie miejsca z pierwszej strony na te frazy.

Mam rozumieć, że to wina tego mieszania i to dobry znak dla mnie czy jednak zły?

Pragnę zaznaczyć, że blog ma ponad 3 lata i zawiera wiele unikalnych treści, kiedyś był w topach 2-4 miejsce, a teraz niestety przez olanie go, spadł w ciągu roku na te ostatnie miejsca pierwszej strony.

Z góry dziękuje za wytłumaczenie mi tego