Kochan Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Real Time P https://webmasters.googleblog.com/2016/09/penguin-is-now-part-of-our-core.html Edytowane 23 Września 2016 przez Kochan Portal Szukam Pracy Ogłoszenia Praca w Polsce i za granicą na Szukampracy.pl Ambitni i zdolni pracownicy z Ukrainy dla Twojej firmy Prywatna Przychodnia Szczecin profesjonalna opieka Medyczna w Szczecinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aramin173 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 W przypadku niektórych zapytań dostaję bzdurne wyniki, nie związane z zapytaniem.Tak nie może to zostać.. Możesz podać konkretny przykład? Ja tego nie zauważyłem. Firma VECTRUM Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Zagadka się wyjaśniła zatem. Edytowane 23 Września 2016 przez D_S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Jest i on! Czekaliśmy na wpis https://blog.seo-profi.pl/23-wrzesnia-2016-roku-google-w-koncu-wdrozylo-pingwina/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Traum Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) "Ad fontes" lepiej... <tu był link> :X edit: pardon za duplikat, Kochan mnie ubiegł (cofając strony i czytając poprzednie posty dopiero to spostrzegłem) Edytowane 23 Września 2016 przez Filip Traum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Po sobocie powinny się zatem ustabilizować pozycje stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 możliwe, zobaczymy... Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek7777 Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 ja myślę że juz sie ustabilizowały, wczorajszy reset to potwierdza, czyli wczoraj reset wróciło do normy dziś zapuścili już na sztywno nowego pingwinka i spadło spowrotem czyli już tak pozostanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Sprawa się wyjaśniła więc można iść na piwo. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) W weekend polecam się odstresować i zrobić mały reset, a po weekendzie linkować na nowo. Proxy też odpoczną Edytowane 23 Września 2016 przez janekszeryf 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ancelo Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Podobno jeszcze nic się nie skończyło. G twierdzi, że dopiero dziś wgrywa nowe algo: seroundtable.com/google-penguin-4-live-22737.html W takim razie skąd od tylu dni takie skoki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Po sobocie powinny się zatem ustabilizować pozycje stron. Nic się samo nie ustabilizuje 1 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Podobno jeszcze nic się nie skończyło. G twierdzi, że dopiero dziś wgrywa nowe algo: seroundtable.com/google-penguin-4-live-22737.html W takim razie skąd od tylu dni takie skoki? Może testowali różne rozwiązania, zobaczymy. Przynajmniej wiadomo na czym stoimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 Czyli mieszanie w wynikach będzie już na stałe Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 23 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2016 oby jednak nie, bo to co jest obecnie to jakaś porażka do kwadratu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi