blake Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 bądź mondry Tego Ci życzę! 3 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 bądź mondry Tego Ci życzę! Nie wierzę, że na tym forum są osoby, które zwracają uwagę na celowy błąd ort.. brawo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 real time to nic innego jak mozliwosc otrzymania kary po kazdym reindexie, wiec nie uwierze w zadne metody, chyba ze ktos za rok pokaze stabilne topy na trudne frazy Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Od razu będzie można przetestować ten "real time" zmieniając optymalizację strony czy linkowanie wewnętrze. Efekty powinny być od razu ;-) Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Stabilne topy na trudne frazy są bo były. Co najwyżej można zaobserwować wahania o kilka oczek. Oczywiście nie mówię tu o PP i takich tam dziwolągach. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 optymalizację strony czy linkowanie wewnętrze Rzeczywiście... O ile mi wiadomo to pingwin analizuje linki przychodzące, ale co ja tam wiem... zaraz powstaną teorie, że od razu po wręczeniu koperty z opłatą za mszę będą topy. 3 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 od razu po wręczeniu koperty z opłatą za mszę będą topy. Dajesz na mszę ? Zadziwiasz Mnie ... 3:) 1 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Jak by były topy to bym kur... całą pielgrzymkę opłacił! 1 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczer Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Rzeczywiście... O ile mi wiadomo to pingwin analizuje linki przychodzące Mi ten niby pingwin zrobił przetasowania na podstronach gdzie nie było linków przychodzących. Tylko linkowanie wew + optymalizacja. Kredyt gotówkowy | Portfel Polaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Jak by były topy to bym kur... całą pielgrzymkę opłacił! 3mam Cie za słowo Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Czyli liczysz na to, że serpy zaczną na modły reagować? Chociaż... jak będzie tam za kilkadziesiąt lat rządził Alif Muchad al Abara to pewnie tak będzie, ale raczej my już tego nie dożyjemy (na szczęście). "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Pytanko Dalej Wam mieli w serpach czy już staty się uspokoiły ? bo ja sprawdzam dzisiaj swoją branżę to nadal wszystko skacze... Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syrob Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Niektóre tak jakby się uspokoiły, ale większość skacze wg. schematu w dzień stare pozycje z top10 wskakują na nowe top30-40 a w nocy na odwrót Monitoring jest ustawiony na noc więc mamy zawsze zielono pozycjonowanie.warszawa.pl & pozycjonowanie.szczecin.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 ok dzięki za info Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 ok dzięki za info ja bym jeszcze nie dziękował - dużo przed Nami Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi