pozycjonowanie Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Zgredzie to wiem Obecny pingwin to nie to samo co wcześniejsze wersje. Tamte upierdzieliły co miały w jeden dzień a to bydle dopiero się rozpędza... Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 ja se wolne robię w weekend i nie sprawdzam pozycji, zobaczę po weekendzie patrzyłem serpy dla dwóch/trzech fraz i widzę dziwne skoki i wyniki. Będzie jeszcze mielić, pewnie z 2-3 tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 24 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 dziwna sprawa dla jednego z moich klientów w tytule strony wyświetla oryginalny tytuł a do tego nazwę miasta... Tego wcześniej nie było mam wrażenie że teraz frazy ogólnopolskie dopasowuje do lokalizacji bardziej niż przedtem... Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aox Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 U mnie widoczne przetasowania są praktycznie od początku tego miesiąca, czasem większe, czasem mniejsze... promocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makaroniarz Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Kilka domen, w każdej po kilka fraz pozycjonowych tymi samymi metodami, 2 frazy wypadły całkowicie z top20 poza top 100, reszta bez większych zmian, bądż tu mądry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 jeszcze dziwniej jak stronka na frazę np "kredyt" wyleciała z topów 100 a na "kredyty" spokojnie sobie stoi. udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 25 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2016 Za często wchodzę na forum i sprawdziłem pozycje za piątek i sobotę. Mam delikatne wzrosty, ale myślę że to tylko chwilowe, dzisiaj powinny być ponownie spadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Kilka domen, w każdej po kilka fraz pozycjonowych tymi samymi metodami, 2 frazy wypadły całkowicie z top20 poza top 100, reszta bez większych zmian, bądż tu mądry. Poczekaj jeszcze pare dni - one też wylecą... SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Juz jest w miarę spokój. Pozycje są w przybliżeniu jak z przed aktualizacji. Są jeszcze wahania o kilka pozycji ale już chyba tak zostanie. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShRon Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 @Arkaszka: to samo zaobserwowałem. When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen. Blog o modzie męskiej - emodini.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Widać jakąś tam stabilizację. Nie ma już skoków +50 i -50 następnego dnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Można przypuszczać, że to co miało polecieć poleciało. Teraz pora na testy i próby przywrócenia dawnych, a może nawet lepszych pozycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Mieli dalej tylko nie wasze frazy po prostu Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka 2 SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) u mnie przez weekend wzrosty, a wczoraj znów spore spadki, myślę że dzisiaj dalej będzie spadać. Dalej mieli, jeszcze to trochę potrwa Edytowane 26 Września 2016 przez pablitomet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 (edytowane) Panowie,zrozumcie, nie ma już czegoś takiego jak stabilizacja. To nie jest tak, że wdrażają aktualizację pingwina i koniec. https://twitter.com/methode/status/779321649833218048 Edytowane 26 Września 2016 przez hyhy Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi