straseusz Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Podsumowanie wątku: Ja już kupiłem adwordsy. A czy Ty też je kupiłeś ?!(tu powinien być obrazek gościa z palcem wskazującym właśnie na Ciebie !) Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Myślę, że to SI włączyła wirówkę i zastanawia się co zrobić z tym g... co człowiek stworzył. Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 U siebie mam tak: {linkowałem|nie linkowałem} więc {stoi|spadło|wzrosło}. Na razie żadnych uchwytnych zależności, bo jeśli linkowałem to wszystko tak samo. Teksty o spadkach na skutek spamowych linków to na razie bajki - w top 3 widzę tegoroczne linkowanie z dziwnych preclokatalogów, gdzie we wpisie jest 3-4 dodatkowe linki na jakieś 300 znaków. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 O ile tradycyjnie nie leją wody to ciekawe: https://searchengineland.com/google-penguin-doesnt-penalize-bad-links-259981 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 W skrócie- nasz system real time działa idealnie i sam sobie połapie linki aleeeeeeeeeeeeeeee............................. jakbyście mogliście się sami podpierdzielić do disavow pomagając trochę systemowi to bylibyśmy bardzo wdzięczni. W nagrodę uwalimy pozycje wam i innym którzy są na podobnych lokalizacjach T. 2 barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Zauważyłem że najbardziej oberwały strony, które kiedyś dostały info o nienaturalnym profilu linków kierujących. Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Studenciak Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 w top 3 widzę tegoroczne linkowanie z dziwnych preclokatalogów, gdzie we wpisie jest 3-4 dodatkowe linki na jakieś 300 znaków. duzo jest tak zrobionych topow. w tym zakresie google cofnelo sie o 10 lat - prymitywne preclokatalogi po kilku miesiacach rankuja calkiem niezle Gupie google niczego nie potrafi dobrze zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 (edytowane) Jedno co zauważyłem na pewno to wzrost rpm w adsense od updejtu kurs googl.us też się utrzymał na górce jak dla wielkiego G wszystko gra Edytowane 29 Września 2016 przez ravau 1 Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Cały czas mieli https://serp.watch/ Nie wiem sam co o tym sądzić o tym, co się obecnie dzieje. Tną linki jak się patrzy i gdzie się da. Możesz wydać nawet spore środki na whitepressa i też wytnie linki, bo coś tam sroś tam, a nie kupowałem tanich miejscówek i nie robiłem masówki. https://searchengineland.com/google-penguin-doesnt-penalize-bad-links-259981 zaś po tym co pisze ten kolo Gary ewidentnie widać, że polują na seowców/spamowców i nie tylko. Uważajcie, bo to tylko zasłona dymna. Chodzi o udupienie większości seowców, Zostawienie garski pod kontrolą i liczymy $$$$$ taki matrix trochę, a my to Sion. O tu Google ogłasza nowy algorytm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 o udupienie większości seowców O redukcję kosztów lub optymalizację zysków. nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Jednym słowem.... jak zawsze po każdym update... a co się tyczy mielenia to sądzę że te wyniki będą się zmieniać jeszcze bardzo długi czas Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Chciałbym Ci tylko przypomnieć że Sion został rozp***** w drobny mak Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 Nie jest jak zawsze... Zawsze to do 2 tygodni było wiadomo co zmienili, teraz... można szklaną kulę oglądać tylko. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 zgadza się Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 29 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2016 No tak, SION zniszczony jak owsianka na śniadanie Nie wiem jak wy to widzicie, ale to wygląda tak, że jakby od nowa rankingowało wszystko. Dzisiaj strona dostaje np. pkt 10, ale jutro 6 innych dostaje to samo, czyli 10 pkt więc na nowo sprawdza i tak w koło macieju.. nie widać końca i jakby dopiero się rozkręcało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi