D_S Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Poliszynela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 U mnie mieli na domenach ostro od wczoraj - turbo wzrosty, jednak często nie odzwierciedlone w wynikach przy sprawdzaniu ... także zobaczymy Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wysokosc Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 nie odzwierciedlone w wynikach przy sprawdzaniu ... także zobaczymy Załatw sobie proxy pl - mogą pozycję zacząć się zgadzać 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1977 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 A to ciekawe - jeśli to nie tajemnica Na Twitterze jeden z "Googlarzy" to powiedział, więc jaka to tajemnica Skoro to nie było oczywiste, to uściślę, że nie napisałem, że to tajemnica, tylko użyłem tego zwrotu grzecznościowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Więc wytłumaczyłem Tobie. Ogólnie trzeba śledzić wszędzie co mówią googlarze ( co nie znaczy, że we wszytko co piszą wierzyć) tym bardziej w trakcie zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 nie odzwierciedlone w wynikach przy sprawdzaniu ... także zobaczymy Załatw sobie proxy pl - mogą pozycję zacząć się zgadzać Ja możesz to daj linka do firmy, która oferuje proxy prywatne z lokalizacji pl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Nie wiem czy czytaliście ale według Gary'ego od teraz tzw. "złe" linki nie będą penalizowały strony, a będą olewane przez algo po prostu. Z tego co pamiętam tak miało być już dawno.. ale jak to z googlarzami bywa wiadomo. Nie wiem czy to prawdziwe info czy znów mieszają w głowach. Jeśli prawda to czeka nas druga złota era linkowania?! Mają zostać kary ręczne dla ekstremalnych przypadków Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D_S Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Widzieliśmy. Nie wierzymy. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Jeśli prawda to czeka nas druga złota era linkowania?! Jeśli tak będzie to google podarowało maszynkę do testowania linków. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 od teraz tzw. "złe" linki nie będą penalizowały strony, a będą olewane przez algo po prostu. Jakby mieli to zrobić to by to zrobili a nie powtarzali na swoich twitterach co aktualkę . barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 "złe" linki nie będą penalizowały strony, a będą olewane przez algo po prostu. Z tego co pamiętam tak miało być już dawno.. ale jak to z googlarzami bywa wiadomo. Dokładnie takie coś już dawno działa w innej wyszukiwarce, łatwo to obejść jak udowodniają pozycjonery. Jak zawsze achillesową pięta są szczegóły w tym przypadku algorytm oceniający linki. Jeśli jeden link jest "dobry" inny "zły" to zawsze jest możliwość podrasować ten zły wystarczy testami wyłapać markery. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michael1977 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Więc wytłumaczyłem Tobie. Ogólnie trzeba śledzić wszędzie co mówią googlarze ( co nie znaczy, że we wszytko co piszą wierzyć) tym bardziej w trakcie zmian. Okej - nie podziękowałem wcześniej za info, co czynię teraz. Wspomnę też, że nie jestem z branży SEO, tylko jestem jej klientem, który chce być w miarę świadomy. Z racji swoich głównych obowiązków jestem w stanie śledzić tylko niektóre źródła info o SEO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Nie wiem czy czytaliście ale według Gary'ego od teraz tzw. "złe" linki nie będą penalizowały strony, a będą olewane przez algo po prostu. taaa na pewno )) to by adwords poleciał na pysk a przecież to niemożliwe Obiektywnie sprawa jest prosta: "karać" tylko za wprowadzanie użytkownika w błąd (szuka czegoś innego - wchodzi na teoretycznie odpowiednią stronę a tam...zupełnie coś innego). A poza tym zostawić "wolność" i "niech się biją". No, ale subiektywnie dla g. to zupełnie nieopłacalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skipperskipper Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 to byłby krok wstecz. W takiej sytuacji walę blasta ze wszystkich miejscówek jakie znam i mam na docelową, a których się bałem i spokojnie czekam. Jeśli 90% to będzie 0 mocy, ale 10% jakimś cudem da mi kopa, jestem na plusie. I by się zaczęło spamowanie do kwadratu, a Google musiałoby to wszystko indeksować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qazy Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 (edytowane) @up jakoś to "spamowanie" a tym bardziej, że "google będzie musiało to wszystko indeksować" mnie nie przeraża Zresztą kto im każe to indeksować jak są tacy "super"?. Ja tylko napisałem o "nie karaniu" za linki a nie o przerabianiu wszystkiego jak leci. Podobno wiedzą który link jest dobry, który zły, który kupiony, który pożyczony, znaleziony, itd. więc spokojnie wszystko by ogarnęli Edytowane 30 Września 2016 przez qazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi