Merf Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 plus takiego rozwiązania ( o ile było by prawdziwe ) jest to, że ograniczone były by możliwości tzw. depozycjonowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ogloszonkanet Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 pozostanie update ;P i nic więcej nie będzie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 @up Tak jak Ciebie prawdopodobnie na naszym forum. Ten co dowcipem zaczyna "płaczem" kończy. jest to, że ograniczone były by możliwości tzw. depozycjonowania. Takie założenie i było kiedy wprowadzili to Yandex, ale jak już pisałem wyżej wszystkim da się manipulować jeśli to coś ma jakieś zmienne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1973 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Niektórzy już wyciągnęli wnioski kilka maili : "W ostatni weekend nastąpiła aktualizacja algorytmu Google i wprowadzony został Pingwin 4.0 Dlatego proszę o usunięcie mojej strony internetowej z Państwa katalogu znajdującego się pod adresem....Nie chciałbym Państwa strony zgłaszać do Disavow Tool" dotyczą raczej niezgorszych katalogów M Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane. >>>>> Informacje na stronie : Tani hosting Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 30 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 przecież o to i chodzi a by użytkownik sam usuwał rankujące linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeden Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 to byłby krok wstecz. W takiej sytuacji walę blasta ze wszystkich miejscówek jakie znam i mam na docelową, a których się bałem i spokojnie czekam. Jeśli 90% to będzie 0 mocy, ale 10% jakimś cudem da mi kopa, jestem na plusie. I by się zaczęło spamowanie do kwadratu, a Google musiałoby to wszystko indeksować Nie wezmą tych 90% do rankingu, ale wiedzieć o nich będą i mogą tę wiedzę wykorzystać. Eksperyment Discover.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Niektórzy już wyciągnęli wnioski Klient zamówił blogi na platformach blogowych, 25 września czyli po 3 dniach od otrzymania raportu: "Prosze o usunieciu blogow google zmienil algorytm i doradzono mi ze te blogi mogą zaszkodzic" Klienci są faktycznie bardziej wyedukowani niż my 2 Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 Może się przydać 9 Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 30 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2016 @zgred, papier na specjalne okazje ;P Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 @zgred, papier na specjalne okazje ;P mam spory zapas ... i serwetki na stół Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozycjonowanie Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 (edytowane) Wysyłasz kurierem ? bo bym zamówił tira żeby rozesłać kilku moim znajomym z branży Edytowane 1 Października 2016 przez pozycjonowanie Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Wysyłasz kurierem ? bo bym zamówił tira żeby rozesłać kilku moim znajomym z branży Były niedawno w Auchan Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 1 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 oradzono mi ze te blogi mogą zaszkodzic" bo doradca to akwizytor, wszytko inne złe ale moje dobre. Zazwyczaj sprzedaje jeszcze gorsze o tego co ocenia. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trotyl Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Przed chwilą zmienił mi się widok SERP na taki(kawałek ostatniego - organiczna wiki): nihil fit sine causa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hyhy Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 mam takie wyglady coraz czesciej, zaczelo sie pare miesiecy temu 1 Czas na testy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi