janekszeryf Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Jak zapewne wiesz problem nie leży w skrypcie/cmsie czy aplikacji. To ja doskonale wiem, że problem leży, gdzie indziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
straseusz Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Dokładnie jak Max pisze, odpalajcie maszyny do spamowania a nie wątek zaśmiecacie Wysłane z mojego HTC One M8s przy użyciu Tapatalka SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ? Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer: KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Wszystko fajnie ale jakos nie widać nowych domen w topach. Wystarczy sprawdzić konkursy casninpills czy nutriprofits. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Wystarczy sprawdzić konkursy casninpills czy nutriprofits. A ile te konkursy trwają? Chyba niecały tydzień dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Możesz sprawdzić też dowolną fraze - daj przykład . Dla przykladu fraza z d... "dobry mechanik katowice " wiekszosc domen 10 letnie serwisy. https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 szybka pożyczka Krzeszowice - na pierwszym miejscu nowa domena. 2 Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qesik Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Czy ktoś posiada forum dyskusyjne i może powiedzieć jak wygląda u niego sytuacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roli Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 potwierdzam wchodza nowe domeny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Szlafrock ile wejsc miesięcznie z tej frazy jest ? Polecam sobie wpisac intitle:"szybka pożyczka Krzeszowice" - 6 "szybka pożyczka Krzeszowice" 344 To dużo mówi o tym jak konkurencyjna to jest fraza. Które miejsce masz na szybkie pożyczki ? https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
it_management Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Sprawdziłem w top100 Cie nie ma .. . pierwsza domena z tego roku na tą fraze ma 38 pozycje https://seomanagment.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkaszka Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 (edytowane) ech te ciasteczka brak nowych domen to tylko oznaka ze algorytm jest bardziej czuły na gwałtowny przyrost linków, Edytowane 5 Października 2016 przez Arkaszka udrażnianie kanalizacji Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Szlafrock ile wejsc miesięcznie z tej frazy jest ? Nie prowadzę analityki dla tej strony gdyż nie to dla mnie jest najważniejsze. Podałeś kolejny raz w wątpliwość, że nie ma nowych domen w topach. Są. Które miejsce masz na szybkie pożyczki ? Sprawdziłem w top100 Cie nie ma Fraza "szybkie pożyczki" waha się w przedziale 30-40. aby ja dopchnąć do topu potrzebnych jest więcej dobrych linków. specjanie nie dodaję gdyż nie mam zamiaru ujawniać swoich bardzo dobrych miejscówek. Po za tym poczytaj sobie szczególnie Podsumowanie. https://www.szlafrock.pl/czy-nowe-domeny-rankuja/ Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Stawiasz stronę na pożyczki chwilówki i piszesz coś takiego: Nie prowadzę analityki dla tej strony gdyż nie to dla mnie jest najważniejsze. Dla mnie to Ty niepoważny człowiek jesteś . barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Stawiasz stronę na pożyczki chwilówki i piszesz coś takiego To nie jest strona zarobkowa a testowa. Zarabiam inaczej. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Przetestuj jeszcze frazę "wolna pożyczka w Chrubieszowie", bo coś mi się wydaje, że jej nie będziesz w stanie wbić. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi