wojtekk Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 pierwsza domena z tego roku na tą fraze ma 38 pozycje Za całym szacunkiem it ale o ile mnie pamięć nie myli to od marca/kwietnia ubiegłego roku powtarzasz okresowo, że w topie nie ma nowych domen a... przecież w tym czasie odbywają się wspominane przez Ciebie konkursy i nie zauważyłem sytuacji, gdzie wszyscy uczestnicy mieli po 0pkt. To znaczy tylko tyle, że coś tam jednak wchodzi. Całkiem inną sprawą jest to, że moim zdaniem google w ostatnim czasie bierze się za gnioty z pp. Ciężko wbić się w jakąś "dobrą" frazę bo promowane są tam duże(g$#^% warte) portale wielkich marek. Mówienie jednak, że NIC nie wchodzi jest mocno przesadzone. 1 dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzlafRock Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Przetestuj jeszcze frazę "wolna pożyczka w Chrubieszowie" Mówisz, że coś na wzór "grypa katalogów. Obecnie testuję "szkolenia BHP" dla różnych lokalizacji z południowej Polski . Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Testuj, testuj, może w końcu się czegoś nauczysz. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikonem Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Mówisz, że coś na wzór "grypa katalogów. Po co wyciągasz stare forumowe brudy Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) ! Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrjozo Opublikowano 5 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2016 Nie wiem czy już było i czy ze strony binga to przypadek https://imgur.com/a/XcaYm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Chyba zaczęli coś gmerać przy algo https://serp.watch/u mnie spore zmiany Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Chyba zaczęli bo wcześniej nic nie gmerali . Ten temat się chyba nigdy nie skończy.... T. 1 barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 W porównaniu z wczoraj zmiany są spore, przynajmniej u mnie - To miałem na myśli A co do tematu to myślę że byłoby dużo lepiej gdyby wypowiadały się osoby, które chcą się pdzielić swoimi obserwacjami/wnioskam. Nie starające się udowodnić że są najmądrzejsze na każdym kroku... 1 Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Jeśli to do mnie to bez obaw- mi do takich daleko :-). Po prostu chciałem podkreślić, że obecne zamieszanie może tak już zostać -stąd ten temat urośnie nam do gigantycznych rozmiarów. Patrzyłem serp.watcha jak wielu z nas tutaj- i czerwień bije już od dawna z tych słupków- i nie było nawet dnia oddyszki barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Rozumiem zastanawia mnie jednak że od kilku dni mniej mieszało w USA, Kanadzie.... A dzisiaj tam też czerwono Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Uciekajmy do Australii - choć tam też według tego wynalazku startuje jakaś rotacja serpów 1 barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek7777 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 serp.watch kłamie to proste, co wy myślicie że to podaje prawidłowe wartości np z Australii czy Kanady, proszę Was gdzie wy żyjecie// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekk Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 serp.watch kłamie to proste, Niektórzy potrzebują pasków(szczególnie zielonych) - jeden im zabrali to znaleźli inny... dopilar.pl https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/ Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
featmilka Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 W ostatnich dniach jest sporo zmian. Znaczna część wyników powraca do tych z przed 15-tego. Internety robie! Jeśli Ty też to sprawdź nowy SAX.PL - tani hosting www. Kod rabatowy dający 50% zniżki to: [sAX2014]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzel Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 To jest istotniejsze wcale Właśnie bardzo istotne. Od wczoraj widać, że propagują się dwa indeksy. Do tej pory widoczny był głównie ten po pingwinie. Wystarczy popatrzeć, gdzie poleciały spamy nawet tych dużych stron. Nie tylko pingwin, ale pingwin + podkręcona panda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi