blake Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Swoich własnych stron 5 A ja stąd wnioskuję że kolega majaczy PS. Ilość użytkowników stron ma się do ilości jak wielbłąd do konia. "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzel Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Po czym konkretnie? Że pingwin mieli dane na okrągło, czy po tym, że linki przybywają i ubywają? Która część jest nieprawdą? A ja stąd wnioskuję że kolega majaczy Ja wiem, że blake robi tysiące stron, a że większość ostatnio na czerwono, więc musi sobie dodać otuchy i łudzić się, że serpy się uspokoją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Mniejszość z tysięcy to dalej jest dużo, za to kilka z 5 to już jest masakra 1 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Że pingwin mieli dane na okrągło, czy po tym, że linki przybywają i ubywają? Jak by byłeś bardziej zorientowany w tych tematach to zrozumiałeś by, że nie może to robić online dla każdej strony www i każdego dodanego lub usuwanego linka bo musieli by mieć sterownie wielkości Austrii. Ale nie chce mi się Ciebie dalej wyprowadzać z błędów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anmato Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Mamy już 2. dzień powrotów, zobaczymy czy będą spadki jak po 1. zielonej fali. Ja robię testy dodawania, niektórzy tutaj usuwania, ciekawe co wyjdzie. A jakby tak nieoczekiwany wielki bug i problemy techniczne Google nazwać ładnie oraz medialnie Pingwinem 4.0? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzel Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Mniejszość z tysięcy to dalej jest dużo, za to kilka z 5 to już jest masakra Dlatego teraz musisz się spinać i tłumaczyć klientom. A ja przed Bogiem i samym sobą. nie może to robić online dla każdej strony www i każdego dodanego lub usuwanego linka A czy ja pisałem, że robi to "online"? "Real time" to tylko tyle, że mieli dane na okrągło, w iteracji. Przemieli dane raz (powiedzmy w tydzień czy miesiąc - nie wiem ile faktycznie potrzebuje), potem mieli dane kolejny raz. Jak w pętli. Programujesz chyba to wiesz co to pętla i iteracja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Już napsialem, ale powtórzę widać Ty po swoich 5 stronach wiesz lepie, więc niech tak pozostanie Zgadzam się ze wszystkim co piszesz. Będzie mielić ma okrągło. Tak lepiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzel Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 @MaxPan, kamień spadł mi z serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Dobrze, że nie z wątroby, Real time. EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Dlatego teraz musisz się spinać i tłumaczyć klientom No, to w tym wszystkim jest najbardziej uciążliwe. Po nocach nie śpię, bo wydzwaniają. Dzwonią w real time. Edytowane 7 Października 2016 przez blake "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Miał rację, pingwin real time istnieje: https://www.edinburghzoo.org.uk/webcams/penguin-cam/ Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzel Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 real time Jak nie jarzysz co przekazałem pisząc "real time" w cudzysłowiu i wyjaśniając, to może Ci pomoże Maxpajn jak sam załapie. Albo zadzwoń do niego, w real time oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxPan Opublikowano 7 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 jak sam załapie uważaj, bo załapiesz... Ravau bo co niektórzy zamiast postawić 20 stron testowych i testować opowiadają bajki zasłyszane na blogach lub forum, ale po co kogoś uszczęśliwiać na sile, jest on jeszcze fika. Niewiedza dla niektórych jak ukojenie. Lepiej zwalać na wszystkomogący algorytm jak na to, że nie wie się jak do niego zabrać się. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgred Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 zgred A czy usuwacie tylko linki, które są widoczne w GSC? Disavow to ostateczność. Poza tym i tak lepiej usunąć to co "subiektywnie" uważa się za złe i naprawiać... Podobno DT nie działa 3:) Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuzel Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Lepiej zwalać na wszystkomogący algorytm jak na to, że nie wie się jak do niego zabrać się. Nie zwalam na żaden algorytm, u mnie od 30 sierpnia wszystko na zielono. Twierdzę tylko, że się nie uspokoi, jak niektórzy by sobie życzyli. jeszcze fika A co, tu monopol na fikanie masz Ty i blake? To groźba? Jak mi zbanujesz konto, to mi chyba wszystkie kamienie pospadają, nie tylko z serca, i co wtedy? Był chłop, nie ma chłopa. Dostał bana bo sie nie podlizywał blakowi i Maxpanowi. Napisałem człowieku w czym rzecz tym "real time", a podłapałeś frazę "real time" i robisz spinkę. Piszesz o jakiś datacentrach wielkości Austrii i "robieniu online".Pingwin który został nazwany "real time" działa podobnie jak panda, która też została nazwana "real time". Ale to oklepane "real time" nie oznacza, że "robi online", bo ma wielkości Austrii, tylko to, że googlebot indeksuje strony jak zawsze, zbiera dane, a algorytm pingwina je analizuje i robi to w sposób ciągły, a nie jak wcześniej raz na jakiś czas. Dlatego twierdzę, że serpy sie nie uspokoją, bo linki będą ciągle przybywać i ubywać. Będziesz robił blasta, pójdziesz do góry, a za miesiąc się okaże, że pingwin przetworzył dane na nowo i znów będzie czerowono u Ciebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi