SzlafRock Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 My mamy dziś bardzo zielono przewaga zielonego Sporo powrotów Wreszcie macie zielono i powroty. Nie należy się jednak cieszyć. Po dobrym następuje złe. Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blake Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 @up masz może jakieś kółko filozoficzne gdzie spisujesz swoje złote myśli? Chyba się z powołaniem z deczka minąłeś, bo o seo pojęcia nie masz, ale na filozofa nadajesz się idealnie. 1 "Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014 "Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 Wreszcie macie zielono i powroty. Nie należy się jednak cieszyć. Po dobrym następuje złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 4 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2016 @up, ale na plus ? My mamy dziś bardzo zielono, ktoś jeszcze zauważył duże zmiany i nie są to codzienne wahania jak przez ostatni miesiąc ? Tak na plus, ale nie wróciły mi utracone pozycje (tam gdzie linkowałem statlinkiem). A tam gdzie zyskałem nowe to te delikatnie w górę. Zobaczymy co dalej. Na razie wycofuje się ze statlinka tam gdzie mogę, gdyż więcej on miesza niż dobrego daje. Zaraz ktoś jeszcze napisze, że trzeba go było używać z głową, to powiem tak, w ten sposób go uzywałem i dawało to dobre efekty:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 15 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2016 jak u was sytuacja? mieliście jakieś powroty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmi Opublikowano 21 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2016 Powtórka z rozrywki jeszcze jedna aktualizacja ? jak donoszą anglojęzyczni to była w weekend poprawka aktualizacji z 10 listopada Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbit Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Mi to wyglada na lekkie odpuszczenie "grzechów". U mnie na zielono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misjaNET Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Dzisiaj frazy które siedzą mocno w serpach cały czas małe wahania, ale powróciły frazy które wyleciały ostatnio i nie wracały. Jeśli szukacie solidnej firmy to polecamy - Pozycjonowanie stron Poznań oraz Drukarnia Poznań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikee Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Potwierdzam u siebie. Tyle, że frazy, które wróciły były agresywniej linkowane po spadkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedrowiec Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 U mnie powroty z wrześniowych spadków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravau Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Zwróćcie uwagę czy to co wam wraca jest mobile, od okolo 2 tyg na przemian mam wyniki desktop i mobile na desktopie Najlepszy portal branży gier liczbowych Lotto to: Wyniki Lotto NET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikee Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Zwróćcie uwagę czy to co wam wraca jest mobile, od okolo 2 tyg na przemian mam wyniki desktop i mobile na desktopie U mnie to od mobilności nie zależy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShRon Opublikowano 22 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 U mnie również coś się dzieje. Parę filtrów odpuściło, część wróciło na pozycje sprzed września. Generalnie zmiany na plus. Ciekawe tylko czy tendencja się utrzyma, czy to tylko podskok przed spadkiem w przepaść When you dream, there are no rules - people can fly, anything can happen. Blog o modzie męskiej - emodini.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablitomet Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 U mnie od około 10 listopada super zielono i prawie 47% skuteczności.. od piątku spadek i dzisiaj znów 38%... wkur..to i to bardzo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dralik Opublikowano 23 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 widać, ze sporo linków jest przemielonych przez Google, sporo wchodzi w indeks, ja bym się zawczasu nie cieszył, bo szykuje się ostry spadek, w TOP 10 dzisiaj weszły strony, których nigdy bym się nie spodziewał .. SYSTEM WYMIANY LINKÓW LINKTAK.PL Punkty statlink wolnej chwili sprzedaje przyczepy samochodowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi